Gânduri către Majestatea Sa Regele Mihai I al României, adevăratul conducător al Statului Român şi al naţiunii române

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regina Ana şi Regele Mihai FOTO TVR
Regina Ana şi Regele Mihai FOTO TVR

Majestatea Voastră, plecând sufletul nostru în faţa Tronului şi a Ţării, îi mulţumim lui Dumnezeu că v-a binecuvântat cu viaţă lungă şi cu puterea de a sluji loial şi prin jertfă Neamul Românesc şi Biserica lui Hristos vreme de peste şapte decenii.

Românii care îşi iubesc Neamul, Credinţa şi Ţara văd în Majestatea Voastră şi în Casa Regală a României atât o sinteză a tradiţiilor voievodale, domneşti şi regale ale Istoriei noastre, cât şi singura garanţie a renaşterii şi reaşezării Statului Român şi Neamului Românesc în locul de cinste pe care îl merită în marea familie a Naţiunilor Europene.

Majestatea Voastră, noi, românii loiali Tronului, nu am uitat că Republica a fost impusă neamului nostru prin forţa tancurilor Armatei Sovietice a lui Stalin şi prin trădarea de Neam şi Ţară a câtorva rătăciţi şi venetici care, prin ameninţări şi şantaj, v-au obligat să părăsiţi Tronul Ţării. Pervertirea istoriei reale a Monarhiei Constituţionale de către propagandiştii naţionalism-comunismului este încă prezentă în agora românească, minciunile lor, aruncate cu disperarea celui care se ştie a fi un impostor, otrăvesc sufletele unora dintre românii noştri.

Totuşi, adevărul învinge şi se face cunoscut către români, iar acest adevăr înmulţeşte în fiecare zi oastea slujitorilor loiali ai Tronului şi Casei Regale a României, oaste care numără deja zeci de mii de români hotărâţi să lupte pentru restauraţia Monarhiei Constituţionale şi salvarea Ţării de la dezastrul în care a fost aruncată de urmaşii politrucilor din eşaloanele 2 şi 3 ale PCR şi Securităţii.

Majestatea Voastră, speranţa noastră este că Dumnezeu va binecuvânta România şi ne va da puterea să salvăm Neamul Românesc din această închisoare a imposturii, minciunii şi jafului tâlhăresc în care s-a transformat aşa-zisa Republică post-decembristă.

Majestatea Voastră, Neamul Românesc se stinge şi se risipeşte! Mamele românce îşi ucid pruncii în pântece, familia românească se destramă, tinerii cei mai bine pregătiţi ai şcolii româneşti părăsesc Ţara şi ajung să slujească bunăstarea altor neamuri, românii pleacă la muncă în ţări străine, căci acasă au parte doar de şomaj şi sărăcie lucie. Clasa politică post-decembristă ne-a trădat, ne jefuieşte şi ne vinde străinilor pe un blid de linte. Credinţa strămoşească a slăbit şi s-a rătăcit, iar demnitatea noastră a ajuns o biată umbră a ceea ce a fost cândva.

Nădejdea noastră de a renaşte din cenuşa acestei cumplite rătăciri este în Dumnezeu, în Majestatea Voastră, Unsul lui Dumnezeu, Regele nostru şi în Casa Regală a României.

Majestatea Voastră, la ceasul solemn în care împliniţi binecuvântata vârstă de 92 de ani, românii loiali Tronului şi Ţării îşi îndreaptă gândurile către Regele lor şi-L roagă pe Dumnezeu să vă dăruiască credinţă, sănătate şi puterea de a călăuzi Casa Regală a României şi oştirea celor loiali Tronului spre împlinirea dorinţei noastre scumpe - Restauraţia Monarhiei Constituţionale, proclamarea Regatului României şi salvarea Ţării şi Neamului Românesc de la dezastrul şi rătăcirea în care se află.

Dumnezeu să vă binecuvinteze, Majestatea Voastră! Trăiască Regele!

Pr. Marcel Răduţ Selişte - onorat de Majestatea Voastră

cu Medalia ”Regele Mihai I pentru loialitate”

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite