Politică

articolul anterior articolul urmator

Gavrilescu: Am demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputaţilor şi sunt deputat neafiliat, urmare unei hotărâri luate sub deviza unei execuţii politice

1
16 Sep 2019 22:22:01
Autor: News.ro
FOTO MEDIAFAX
FOTO MEDIAFAX

Graţiela Gavrilescu afirmă, luni seara, că a demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputaţilor şi va fi deputat neafiliat, "urmare unei hotărâri luate sub deviza unei execuţii politice", subliniind că rămâne în ALDE. "Am considerat că, radiată fiind, pot să mă retrag, pentru moment, din Grupul ALDE, să îmi continui demersurile în instanţă", spune Gavrilescu.

"Vreau să vă transmit tuturor, dar în primul rând simpatizanţilor şi votanţilor ALDE, faptul că eu rămân în ALDE. Eu, astăzi, am demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputaţilor şi sunt deputat neafiliat, urmare unei hotărâri luate sub deviza unei execuţii politice de către un Birou Politic Executiv, întrunit ad-hoc. Au hotărât...radierea mea din baza de date ALDE.! Am considerat că, radiată fiind, pot să mă retrag, pentru moment, din Grupul ALDE, să îmi continui demersurile în instanţă", afirmă Gavrilescu, într-o postare pe Facebook.
 
Ea vorbeşte despre o "execuţie politică".
 
"Nu am spus întâmplător «execuţie politică». A încălca dreptul oricărui cetăţean de a se apăra, de a spune ce are de spus, este o execuţie politică! Nouă, pur şi simplu, ne-a fost luat dreptul de a ne spune punctul de vedere, de a ne apăra! Consider că am dreptul de a ataca şi a mă apăra în instanţă de această decizie luată de Biroul Politic Executiv şi îmi voi continua demersurile în zilele următoare", spune Gavrilescu.
 
ALDE a anunţat vineri excluderea din partid a lui Teodor Meleşcanu, ales preşedinte al Senatului cu susţinerea PSD, şi a celor care au acceptat să fie nominalizaţi miniştri: Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu.
 
De asemenea, au fost dizolvate organizaţii ALDE pe care aceştia le conduceau.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

escu
17.09.2019, 08:56:50

tanti leocadia.....mandru mis ca sunt contemporan cu matale......da mai ales ca te"jertfesti"pentru binele nostru.....siktir bre!