Politică

articolul anterior articolul urmator

Gen de dictatură

71
22 Jun 2020 08:10:04
Traian Ungureanu

Înnebunim riguros. Cîndva era logic: a elimina o aberaţie însemna o aberaţie în minus, iar a propune o aberaţie însemna o aberaţie în plus. Pare simplu, dar asta numai pentru cine subestimează rolul conducător al alunecărilor de teren mental în mersul la vale al societăţilor.

Imediat după ce Senatul a votat excluderea teoriei de gen din învăţămînt, partea  avansată a cremei academice şi de opinie româneşti a făcut o descoperire: sexul biologic e dubios dar poate fi corectat de gen. Care e stabilit de purtător, în funcţie de anotimp, de sentimente şi de cel mai liber compartiment al toaletelor publice. Sau, în cuvintele simple ale unei mari gînditoare contemporane: „Pentru mine, femeie e orice persoană care simte că ei sînt femeie“.

În plus, orice e legiferat cu voturi PSD e odios, tocmai pentru că e susţinut de PSD. Iar orice e agreat de UE sau adjudecat de Curtea Supremă a Statelor Unite e înălţător, tocmai pentru că nu e votat de PSD.

Pe scurt spus şi în adîncime trăit, nu există satisfacţie mai mare decît plăcerea de a te simţi Avansat. Acolo unde alţii văd un stîlp, tu, Avansatul, descoperi un fluid. Ultima parîmă care te lega de prostime se desface. Desprinderea de banalitatea meschină a bunului simţ îţi îngăduie să te ridici deasupra prejudecăţilor adunate în milenii de ignoranţă. Adeziunea la nebunia fixă care răstoarnă lumea îl lasă pe Arhimede şomer dar îţi aduce ţie, vizionar neînfricat, o carieră sigură. Căci raţiunea n-a fost înlăturată ci a primit alte însărcinări. Între ele: munca de reorientare, tîrîş, în căutarea direcţiei vîntului, şi robota harnică la amenajarea de reputaţii şi cariere.

Avansaţii au înţeles, în toată grozăvia lor, urmările crimei prin care Senatul a făcut trecerea de la genocid la genucid: sute de mii de copii vor fi lipsiţi de dreptul de a se pronunţa asupra propriului sex şi de a face statement-uri de identitate. Astfel, Viorica nu îşi va putea afirma noua identitate în faţa clasei şi, drept urmare, Viorel va continua să o tragă nepedepsit de mustăţi. Ce nu va afla niciodată Viorica, fiind persecutat de Senat, e că Viorel e mult schimbată şi se rujază în recreaţii. Şi toate astea numai şi numai pentru că PSD e corupt. Corelaţia e clară şi trebuie enunţată: corupţia ucide ce vrea ea, în vreme ce anticorupţia învie genul.  

O obişnuinţă mai degrabă verbală ne face să echivalăm ultimii 30 de ani cu suma cuceririlor parlamentar-democratice ale ţării. Ne scapă, însă, cu totul observaţia  care spune că suma tentativelor de control a rămas constantă. În fond, distanţa între „IMGB face ordine!” şi „SNSPA rescrie ordinea!” e mai mică decît pare. E nulă.

În opinia Avansaţilor, modificarea votată de Senat a interzis ceva. În schimb, introducerea teoriei de gen în şcoli ar adăuga ceva: o libertate nouă şi cuprinzătoare. Cine e, deci, de partea deschiderii, a toleranţei şi a incluziunii? Evident, progresiştii care înfierează amendamentul ticălos purtat de votul PSD prin Senat. Cu această iluzie, sîntem, deja, la mijloc de capcană.

În primul rînd, pentru că însămînţarea teoriei de gen în şcoli ar planta în nenumărate minţi o fiică a relativismului şi o soră bună a nihilismului. Doctrina care a dat teoria genului e o învăţătură despre inexistenţa limitelor şi impostura instituţiilor sociale. În esenţă, lumea nu are esenţă. E vid, la dispoziţia Eului. Sînt ce şi cînd vreau! Tot ce e constituit prin tradiţie şi experienţă e ficţiune. Graniţele, familia, legea, filozofia, proprietatea, arta, statul, istoria şi chiar identitatea sexuală sînt construcţii relative şi arbitrare - fabricaţii impuse de opresori prin dresură socială.

Rămîne de lămurit: dacă totul e relativ şi arbitrar, cum de nu e şi teoria de gen relativă şi arbitrară? Dar fanaticii nu servesc logică. Poate şi pentru că ea le mai aduce o ştire neplăcută: toţi vor sfîrşi denunţaţi şi eliminaţi de proprii camarazi. Revoluţiile ideologice încep cu un bal fratern şi se încheie cu o şedinţă de canibalism.   

Descrisă în punctul de origine filozofică, doctrina care a născut teoria genului, e rezultatul direct al defăimării şi eliminării legii naturale. Adică, a singurului punct de reper şi conduită plasat deasupra pasiunilor umane şi, din acest motiv, respectat de umanitate, în întregul ei. Arbitrajul legii naturale a fost înlăturat odată cu suprimarea lui Dumnezeu şi a raportării la ordinea imanentă a lumii. În traducere: după concedierea lui Dumnezeu. Rezultatul: orice e posibil, totul e permis şi nimic nu e interzis. Ne reîntîlnim, astfel, cu avertismentul lansat, la locul crimei, de Nietzsche şi de Dostoievski, probabil sub presiunea lui Ciolacu.

Aşadar, trimiterea la PSD nu e suficientă. Problema nu e la autorii votului care a promovat amendamentul, ci în conţinutul teoriei propuse spre legiferare. Adevărat, PSD e PSD dar asta n-are legătură cu sexul ci numai cu manevre de dezorientare publică. Procedeul e, deja, cunoscut: o aberaţie progresistă e adusă în faţa decidenţilor, împreună cu promisiunea unei băi de noroi, în caz de vot negativ. Cei ce ar trebui să aibă curajul propriilor convingeri se dau la o parte sau se abţin (PNL) Terenul rămâne liber, cutare partid sau figură retrogradă preia tema şi votează contra. Demonstraţia e gata: din moment ce a fost doborîtă de retrograzi, propunerea era bună.

Conform reţetei, urmează sfînta indignare. Avansaţii locali şi forţele internaţionale ale Binelui se vor inflama. Preşedintele Iohannis nu va promulga legea, dovedind că e un bun lider post-sexual. După cîteva luni de articole internaţionale despre brutele dunărene şi persecuţiile din Carpaţi şi după cîteva şedinţe de dirigenţie în culise cu înaltul cler UE, se va vădi că „opinia publică” nu poate accepta aşa ceva. Legea va fi adusă, iar, de ceafă, în Parlament şi va ieşi de acolo tunsă chilug de impurităţi. Avansaţi apăsaţi, nu vă pierdeţi cumpătul! Victoria e aproape! Chiar autorul rîndurilor de mai sus şi autoarea rîndurilor de mai jos sînt convinşi/convinse: izbînda voastră e izbînda democraţiei!  

A doua secţiune a capcanei e comerţul fraudulos cu drepturi şi libertăţi. Fără excepţie, toate reformele şi inovaţiile progresiste au fost propuse, la cald, în numele toleranţei. Odată aprobate, fiecare din ele s-a transformat, la rece, în izvor de intoleranţă. Regula de fier a progresului astfel impus produce dogme noi şi subţiază libertăţi vechi. Cei ce vor cuteza să critice noile norme vor fi declaraţi fascişti. Orice pretenţie neonorată a oprimaţilor va fi urmată de o rafală de acţiuni în instanţele locale şi, mai ales, europene. Oricine se va adresa domnului Viorica şi doamnei Viorel cu prenumele greşit va fi concediat pe motiv de discriminare. Angajatorul va fi amendat pentru tolerarea unui mediu de muncă ostil.

Ca întotdeauna, escrocheria întunecată a fanatismului îmbracă uniforma binelui, pentru a aresta adevărul. Oastea progresistă susţine că va curăţa umanitatea de erori şi că pregăteşte, astfel, lumea perfectă. Fiind imaculate - deocamdată, ca proiect - obiectivele progresiste dovedesc, dinspre viitor spre prezent, că stau pe o idee la rîndul ei perfectă. Orice alte idei sînt false şi ostile. Adevărul e unic şi manifest, iar asta înseamnă că trebuie împărtăşit fără excepţie. Libertatea de gîndire şi libertatea de expresie nu îşi mai au rostul.  

În România, sîntem, încă, departe de miezul acestui proces dar nimic nu ne împiedică să îi observăm, în avans, consecinţele. Rebeliunea nihilist-progresistă trece în schimbare de regim. De pildă, în Statele Unite şi în Regatul Unit, unde, aub pretext anti-rasist, au început redistribuirea avuţiei, decuplarea de democraţie şi decuparea drepturilor speciale pentru clienţii desemnaţi de elita progresistă.

După cîteva săptămîni de şantaj media, violenţă şi incendii, structurile de putere au început să cedeze. Poliţia e în pragul dizolvării prin interdicţie de finanţare. Giganţi ai capitalului privat, de Lloyds la Barclays şi Nike, urmaţi de instituţii publice între care Banca Centrală şi Biserica Angliei, au anunţat că îşi recunosc rasismul şi sînt gata să ispăşească. În ce fel? Prin donaţii de miliarde, destinate ONG-urilor progresiste şi stră X 4 nepoţilor de sclavi, remodelaţi în tăuni încasatori de despăgubiri. Nimic nu mai poate fi decis fără controlul ideologic al ONG-urilor. Guvernele continuă să fie alese dar nu pot ieşi din programul hotărît de civici, academici şi de braţul lor înarmat cu sticle incendiare, Antifa.

Întreg mecanismul de stat, privat şi academic s-a curbat şi a luat în cîrcă o clasă de întreţinuţi cu drepturi speciale, acces preferenţial la educaţie, priorităţi de cotă şi imunitate la legea penală. Modelul avansează. La noi, aceiaşi oameni care sînt gata să moară de gît cu pensiile speciale, nu au nimic de spus împotriva drepturilor speciale (după care aleargă promotorii de minorităţi şi marginalizaţi)

Pretextele noului asalt asupra civilizaţiei pe care ne codim să o apărăm sînt cunoscute: eliberarea, emanciparea, dreptatea, egalitatea. Numai că acest răspuns a mai răspuns. Pe vremea cînd lumina venea de la Răsărit. Acum, reîncărcaţi cu fanatism şi prostie progresistă, dăm, iar, tîrcoale dictaturii. Apetitul pentru dogmă şi servilism a renăscut.

Mai nou, lumina vine de la Apusul care tocmai a apus. În fond, care e sensul ultim al libetăţii, dacă nu suprimarea ei, în numele libertăţii? Putem încerca alt gen dictatură.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

71 Comentarii

Vanatorul/d.c.
22.06.2020, 08:18:34

Tribunalul Poporului Republicii Iohannist Globalist Liberal-Progresiste Romania Parchetul Revolutiei Liberal-Progresist-Iohannist-Neosecuristic Rechizitoriu La data 12.07.2020 ora 2 noaptea s-a prezentat la noi direct din spital numita G. Marcica, cetatean roman, sex feminin, 23 de ani, care, pe langa o gramada de vanatai pe tot corpul , o mana rupta pusa in ghips si arsuri cu tigara pe tot corpul, mai avea si un certificat medical din care reiesea ca se pricopsise cu mana rupta, vanataile si arsurile cu tigara in timpul unei sechestrari urmate de un viol, viol care, asa cum au aratat si inregistrarile video facute de catre doua dintre camerele noastre amplasate pe stalpii din fata cladirii Politiei Municipale, s-a petrecut pe treptele din fata intrarii principale, cu doua zile inainte, la ora 13, in pauza de masa. Numita G. Marcica a declarat in scris, pe propria raspundere si cu doi martori, ca cei doi violatori ai ei sunt, citam: ”un arab si un individ de culoare, ambii islamisti, pentru ca in timp ce ma violau si ma maltratau pe scarile de la intrarea principala in cladire Politiei, cei doi intindeau din cand in cand bratele spre cer si strigau ”Alhamd Lilah!” si ”Allahu Akbar!” Am reprodus intocmai cuvintele numitei G. Marcica, si mentionam ca dupa consultarea traducatorilor nostri am aflat ca ”Alhamd Lilah!” si ”Allahu Akbar!” nu sunt altceva decat doua expresii foarte respectabile, care inseamna ”Multumesc, Allah..!”si ”Allah e mare!” Reclamanta fiind o femeie abominabil de normala (nici transgender si nici macar lesbi), si mai ales fiind si alba pe deasupara, nu se putea avea incredere deloc in ea, drept pentru care am trecut la verificari si cercetari specifice, din care a rezultat ca reclamanta are si un copil facut cu actualul ei sot, copil pe care, culmea-culmilor, nu nu intentioneaza sa-l dea spre adoptie unei perechi de gay sau pedofili, ci vrea sa-l cresca si sa-l educe chiar ea si sotului ei, amandoi albi, crestini si heteroxexuali fara nicio sansa de vindecare. Afland toate astea, devine lipsit de orice relevanta juridica si penala faptul ca cei doi domni din imaginile cu violul in flagarant intregistrate de camerele noastre, adica cei despre care reclamanta pretinde ca au sechestrat-o, violat-o, batut-o si ars-o cu tigara pe reclamanta, sunt: a)domnul Rashid Hussein, cetatean sirian de sex barbatesc, religie islamica, culoare bronz natural mediteranian. b) domnul Mbuku N'Baka, cetatean etiopian, religie islamica, culoare abanos adorabil de frumos. Avand in vedere toate acestea dispunem trimiterea in judecata a numitei G. Marcica sub acuzatia de constituire de grup infractional impreuna cu sotul ei in vederea comiterii infractiunii de sechestrare a propriului copil si tentativa de crestere si educare a lui, la care mai adaugam acuzatiile rasism si islamofobie in declaratiile reclamentei privitoare la cei doi pretinsi violatori , si cerem pedeapsa maxima.

+6 (26 voturi)
Basarab Peruca
22.06.2020, 10:58:29

Identitatea de gen e o gaselnita neomarxista de inspiratie bolsevica de pe vremea Revolutiei Sexuale cu care cateva grupuri de interes si-au propus sa intoarca lumea cu susul in jos. Identiatea de gen este un construct abstract dar si o foarte mare economie la buget avand in vedere ca practic in loc sa fie tratati oamenii prin costuri suportate de stat pentru medicamente, terapie, spitalizare s.a.m.d ei sunt declarati CEL PUTIN la fel de oameni ca restul. Sa nu mai punem costurile economiste cu somajul si asistenta sociala. Si nu doar ca se economisesc costuri, dar sunt transformati intr-o mare masa de manevra electorala. Clinton a fost de ex. ales de poponari si lesbiene in mare parte.

+7 (17 voturi)
gmbplay
22.06.2020, 09:03:38

Neccazul consta in faptul ca politrucii din parlament , indiferent de vopseaua utilizata , vor vota pina la urma toate aberatiile cu privire la sex , religie , rasa spre marea satisfactie a celor care au inventat aceste grozavii .

+8 (10 voturi)
Mircea Lupan
22.06.2020, 09:16:34

Foarte interesant! Ei, acum sa vedem cine o sa mai combata spusele autoruluii/autoarei de mai sus!

+4 (14 voturi)
Mircea Lupan
22.06.2020, 09:41:58

Minusurile mi le dau rujatii!

+6 (12 voturi)

Vezi toate comentariile (71)

Modifică Setările