Geoană: Nu cred că domnul Iliescu pune politica în cui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat astăzi că Ion Iliescu nu poate lăsa politica deoparte, pentru că trăieşte din aceasta şi are o îndelungată experienţă în acest sens.

"Nu cred că domnul Ion Iliescu va pune politica în cui. Domnia sa trăieşte din politică şi sunt convins că va avea totdeauna un sfat bun pentru partid", a spus Geoană la Palatul Parlamentului.

Citiţi şi:

Bătălia pe filiale

Totodată, el a spus că, în urma demersului lui Ion Iliescu de a renunţa la funcţiile deţinute în PSD, a simţit totuşi "o trepidaţie" la baza partidului.

Geoană este deschis competiţiei pe liste deschise


Preşedintele PSD Mircea Geoană a mai declarat astăzi că este partizanul competiţiei între echipe la congres, dar pe liste deschise, însă a avertizat că cei care intră în competiţie trebuie să îşi asume nişte riscuri.

"Mă aştept ca în această competiţie să intre foarte mulţi colegi şi colege, de aceea sper ca la congres să fie aleşi vicepreşedinţi foarte buni... Suntem extrem de interesaţi ca din această competiţie să nu se irosească talente ale partidului, dar cei care intră trebuie să îşi asume şi riscurile participării", a afirmat liderul PSD.

În noua variantă convenită de susţinătorii lui Geoană, pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte, secretar general, vicepreşedinţi şi membri ai BPN îşi pot înscrie candidatura, alături de Geoană, mai mulţi candidaţi decât numărul funcţiilor.

Mircea Geaonă a mai declarat că îi vrea în echipa sa pe cei care îi împărtăşesc proiectul politic.

"Nu voi abandona ideea unităţii partidului. Mi-am făcut din asta un scop... Cred că acest lucru va putea fi respectat şi după congresul din 20, dacă avem cu adevărat dragoste faţă de partid", a mai spus el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite