Gheorghe Flutur explică de ce îşi schimbă PNL preşedintele după numai şase luni de mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur FOTO Inquam Photos / George Calin
Gheorghe Flutur FOTO Inquam Photos / George Calin

Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte interimar al liberalilor, a explicat motivele pentru care liberalii au ales să îşi schimbe preşedintele, după numai şase luni de la ultimele alegeri interne ale partidului. Potrivit liderului liberal, „noua conjunctură geopolitică” îi obligă pe liberali să îmbunătăţească programul PNL şi să recunoască „ce nu a mers”.

„Am să am o abordare directă. Pentru că există întrebarea de ce aşa de repede. O să încerc eu exerciţiul de sinceritate pentru Congresul Extraordinar al PNL. A ne asuma că se poate şi mai bine, este o virtute pe care PNL a pus-o în valoare în aceste zile. În mai puţin de zece zile, după ce a venit o orientare din teritoriu, s-a ajuns la concluzia că trebuie îmbunătăţite nişte lucruri. Noua conjunctură geopolitică ne obligă să îmbunătăţim programul PNL, atitudinea noastră. şi să ne facă să recunoaştem şi ce nu a mers. Aceste lucruri trebuie să ne facă să recunoaştem şi ce nu a mers şi să întrebăm”, a spus Flutur.

Liderului interimar al PNL a arătat că în moţiunea lui Nicolae Ciucă sunt două direcţii: strategia PNL şi a României.

 „ E nevoie de răspuns rapid la problemele oamenilor să nu ne destabilizăm. Ne propunem să ajungem la media de PIB pe cap de locuitor  a UE”, a mai arătat liderul interimar al PNL. 

„Trebuie să fim mai activi, să ne ducem cu rucsacul după investitori, nu să vină ei. Educaţia, cercetarea, investiţiile în resursa umană, astea sunt viitorul. Trebuie să ne deschidem mai mult spre societatea civilă, sindicate, biserică. Sunt convins că am intrat pe o stradă cu sens unic”, le-a mai Gheorghe Futur colegilor săi prezenţi la Congresul Extraordinar al PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite