Politică

articolul anterior articolul urmator

Ghici, ghicitoarea mea! Cine a făcut-o pe Viorica mare şi tare?

73
16 May 2018 10:02:19
Daniel Gorgonaru
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea FOTO Mediafax/ Andreea Alexandru
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea FOTO Mediafax/ Andreea Alexandru

73 Comentarii

Vanatorul/d.c.
16.05.2018, 10:37:55

Nu-i adevarat..! Maretul nostru presedinte imperial cu cap de neamt, genialul strateg politic si sclipitorul vizionar economic Klovnis Iohanel Întâiul ”Germanicul”, nu vinovat de nimic..! Adica e ”nevinovat” la toate capitolele..! Ce daca gurile rele zic ca ar trebui sa fie nr.1 in stat..? la valoarea lui imperial-teutonica, n-are rost sa-si asume nicio responsbilitate ..! Asa ca, mafia pesedista poate sa faca ce vrea si cu ce premier vrea, pentru ca providentialul nostru presedinte nu se coboara la nivelul lor de mafioti notorii, ci isi cinserva grandoare si demnitatea de mic gainar imobiliar care a pierdut doua case in instanță, asteptand suveran telescaunul pe partia de schi, sau bagand cateva ture de bicicleta pe langa Cotroceni, ca poate apare intamplator vreun jurnalist deontolog sa-i ia un interviu, din care sa reiese cat de plin de merite si virtuti e el , maretul Klovnis Intaiul Germanicul, nulitatea politica fanfaronarda de la Cotroceni, cel mai..zero cu picioare sef de stat avut vreodata de o tara din emisfera nordica a planetei..!

-21 (31 voturi)
Vanatorul/d.c.
16.05.2018, 10:40:02

”..ci isi conserva grandoarea..”

-13 (17 voturi)
Vanatorul/d.c.
16.05.2018, 11:20:22

Ma uimeste nivelul de ”degringoladizare” atins in ultimul timp de catre rândasii mediatici si digitali ai nulitatii politice care maimutareste de vreo 3 ani si 5 luni functia de presedidnte al tarii. Bietii de ei, de la o zi la alta, trec prin stari psihice vecine..cand cu entuziasmul delirant, cand cu depresia profunda, deci cam..schizo. Asa se face ca intr-o zi aflam de la randasii lui mediatici, ca Iohanns e un mareț si genial politician si sef de stat, cu nenumarati asi in maneca, gata sa demoleze mafia PSD cand vrea muschii lui de nibelung viforos dar milos, iar in ziua urmatotare, de la aceiasi randasi mediatici, aflam ca, de fapt, Iohannis ”ar rupe lanturi in hală”, dar, bietul de el, nu-i ajutat de Constitutie..! De fapt nu Constitutia e cea care nu-l ajuta..! Nu-l ajuta trecutul de pudel plimbat pe la mitingurile a ceea ce urma sa devina USL, mitinguri la care ne era propus de catre Ponta, Antonescu si Voiculescu ca..premier-marioneta (un fel de Viorica Dancilă, de azi), nu-l ajuta caracterul, mintea, stiinta, voința si putinta. Asa se face ca in doar 3 ani si 5 luni de mandat prezidential Iohannis, adevaratul sef al statului roman a devenit un condamnat ca Dragnea iar PSD a transformat din nou Romania in feuda a mafiotilor boschetului cu 3 trandafiri, fara ca iohannis sau ”partidul meu” sa se opuna cu toata seriozitatea si ..vigoarea..! De aia spun..Nu ticalosia si tupeul lui Dragnea si al celorlalti mafioti PSD surprinde si ingrijoreaza (boschetul cu 3 trandafiri a fost o organizatie criminala anti-nationala si anti-occidentala inca de cand a luat locul PCR-ului), ci netrebnicia, lasitatea, duplicitatea, fripturismul, impostura, micimea umana, morala, politica si de caracter a celor care au beneficiat de increderea si sustinerea a milioane de alegatori (presedinte, parlamentari si alesi locali ai partidelor de opozitie), alesi al caror mandat primit la urne a fost sa se opuna in mod real, cu toata voința , stiința si putința lor, tavalugului securistico-bolsevico-mafiot (PSD)..!

-15 (29 voturi)
herr v.5.02
16.05.2018, 11:21:08

Bun articol ! Insa uita sa ia in calcul variabila Justizie. La sfarsitul lunii sunt mari sanse sa se dea sentinta in cazul inculpatului Dragnea, pentru care procurorii DNA au cerut 7 cu executare. Cat de curand isi va primi raplata si Tariceanu. Iar daca cei doi sunt gasiti vinovati, ghici, ghicitoarea mea, care va fi soarta lui Dancila ? Ghinion !

+4 (8 voturi)
scriptamanent
16.05.2018, 12:01:34

E nasol să joci "Counterpolitik" cu PSD, nu-i așa? Păi, așa cum e în jocul cu primministrul, KWJ avea de ales intre un imbecil-slugă sau un hoț-ticălos. De mafioți, toți îs mafioți la PSD, că doar așa intri în partid și doar așa ajungi pe liste electorale, pe poziții eligibile. Să vedem dacă larva actuală, din prima categorie, nu cumva se transformă în libe-nula din cealaltă categorie. Procesul de metamorfoză pare-se că este în curs. Dacă nu se transformă, vrednicii vor căuta altă larvă, că pepiniera e plină și flămândă. Noi stăăăăăm și ne uităm de parcă suntem la bâlci. Și fascinați de tiribombe de fier cu luminițe roz așteptăm cu înfrigurare ca motorul să se gripeze, ca să intervină meseriașul de tiribombe. Și pavianii, vrednici fiind, tot toarnă cu încăpățânare ba apă, ba rumeguș, în mecanisme. Doamne fe' să cază toată tiribomba pe noi!

+8 (8 voturi)