Ghiţă, un nou atac la adresa lui Ghinea: Dacă o ţine tot aşa, mâine o să-l vedem că merge la vrăjitoare, să-l apere de parlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ghinea şi Sebastian Ghiţă FOTO Adevărul
Cristian Ghinea şi Sebastian Ghiţă FOTO Adevărul

Deputatul Sebastian Ghiţă a lansat noi atacuri la adresa ministrului fondurilor europene, Cristian Ghinea, despre care a spus că pare a fi desprins din povestea „Prostia omenească“ a lui Ion Creangă şi că în curând o să meargă la vrăjitoare pentru a cere să fie apărat de parlamentari.

„Mă surprinde, în continuare, acest pseudo-tehnocrat numit Ghinea, a declarat Sebastian Ghiţă. Ieri a avut loc o audiere la una dintre comisiile din Parlamentul României, în care prezenţa lui Ghinea a fost identică celei pe care a avut-o altă tehnocrată celebră, numită Cristina Guseth. Asta a fost impresia mea: că stăm de vorbă cu fratele Cristinei Guseth“, a declarat la început deputatul Sebastian Ghiţă, făcând aluzie la faptul la audierea Cristinei Guseth din toamnă, propunerea pentru ministerul Justiţiei ar fi avut o prestaţie slabă.  

Social-democratul şi-a continuat declaraţia prin prezentarea unei afirmaţii de luni a lui Ghinea. „Prestaţia lui Ghinea a culminat cu celebra, deja, zicere că firmele româneşti de IT fraudează licitaţiile şi din cauza aceasta nu mai lansează nicio licitaţie. Ghinea spune că preferă să lucreze cu serviciile de informaţii, şi nu îl condamn pentru asta", a mai spus Ghita pentru dcnews.ro.

Deputatul PSD s-a arătat preocupat de soarta oamenilor care lucrează în IT.„În firmele româneşti de IT lucrează zeci de mii de oameni. Dacă blochează ţara ca nu cumva să nu fraudeze cineva fonduri europene, face o greşeală. Parcă ne aflăm într-o povestioară de Creangă, ”Prostia omenească”, cu drobul de sare”, a adăugat Ghiţă.

În final, deputatul PSD a ţinut să puncteze faptul că tot Ghinea s-ar fi victimizat după audierea de ieri. Ceea ce nu spune Ghiţă e că social-democraţii au încercat rând pe rând să-l atace pe ministrul venit la audiere. „Am mai văzut, azi dimineaţă, că după un schimb de idei pe care l-am avut, ministrul Ghinea s-a simţit ameninţat de mine. Dacă o ţine tot aşa, mâine o să-l vedem că merge la vrăjitoare, să-l apere de parlamentari”, a conchis Ghiţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite