Gigi Becali, cale liberă spre şefia PNL. Condiţia pusă de Antonescu pentru a-i accepta candidatura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali vizează şefia PNL   FOTO Mediafax
Gigi Becali vizează şefia PNL   FOTO Mediafax

Deputatul Gigi Becali susţine că a vorbit cu liderul PNL Crin Antonescu despre o eventuală candidatură la şefia partidului. Becali susţine că Antonescu şi-a dat acordul, dar a impus o condiţie: să nu spună ceva care să tragă partidul în jos.

"Mi-a zis: Bă, Gigi, treaba ta, opinia ta, e dorinţa ta, e democratic, poţi candida. Spui ce vrei, numai să nu afecteze partidul. Poţi să spui ce vrei în partid, numai un lucru să nu faci: să faci ceva care să afecteze imaginea partidului şi să ducă partidul în jos", a relatat deputatul PNL discuţia sa cu Antonescu.

Becali a ţinut să spună nu trebuie să existe temeri că ar putea afecta imaginea PNL prin acţiunile sau declaraţiile sale. "Eu asta nu voi face. Voi duce partidul numai în sus", a mai spus liberalul.

Înainte de ceremonia de depunere a jurământului, Becali şi-a anunţat obiectivul pe viitor, de a deveni preşedinte al PNL. "Cu timpul voi urca câte o treaptă, câte o treaptă, până când... Ţinta mea este Antonescu preşedinte, eu preşedinte PNL. În 2014 semnez eu, eu fac guverne, eu fac... Asta este ţinta mea", a spus Becali.

Referitor la planurile de viitor, Crin Antonescu nu s-a pronunţat cu privire la o eventuală candidatură a lui Gigi Becali la şefia PNL, în schimb a spus că anul 2013 va fi unul decisiv în plan politic.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite