Gigi Becali a vrut o ”combinație politică” cu Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat, la o emisiune tv, că l-a sunat pe Dan Diaconescu la un moment dat pentru că dorea să-i propună "o combinaţie" politică, însă nu ar fi dorit să intre în PP-DD.

Dan Diaconescu a dezvăluit că a fost sunat de nenumărate ori de Gigi Becali, care ar fi dorit să se înscrie în PP-DD, însă că nu a apucat să vorbească cu acesta. Becali a relatat şi el propria versiune, într-o emisiune la Realitatea Tv.

"Intenţia mea n-a fost niciodată să intru la el în partid, ci să facem o construcţie politică pe lege, pe PP-DD, să discutăm un proiect, nu să intru eu în PP-DD, dacă voiam, nu era nevoie să dau telefon prea mult. Puteam să-l contactez prin oricine, dadeam 300.000, îmi dădea 7 posturi de deputați, îi făceam și pe nepoții mei deputaţi.

Becali a adăugat că Diaconescu are "idei greşite" despre el şi a arătat, ce i-ar fi spus la telefon: "Bă Dane, mie nu-mi place să fur munca altuia, el ar fi fost preşedintele partidului, nu eu, făceam o combinatie, dar n-aş fi vrut să-i iau eu preşedinţia", a adăugat candidatul PNL la parlamentare.

Deşi l-a acuzat pe Diaconescu de manipulare, l-a asigurat că îi va rămâne prieten. "Am o mare calitate creştinească: ţin minte numai lucrurile bune de la prietenii mei. Eu tot prieten o să fiu cu tine, o să ţin minte serile şi nopţile de la OTV, când eram şi eu şi tu la început, n-am să le uit niciodată. Îmi pare rău că face lucrurile astea", a spus Becali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite