Gorghiu îl acuză pe Cazanciuc de abuz în serviciu: PSD vrea amânarea alegerilor ca parlamentarii lor să mai stea trei luni în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea Alina Gorghiu, vicepreşedinte al Senatului, l-a acuzat pe preşedintele interimar al al acestui for, social-democratul Robert Cazanciuc, de faptul că a convocat plenul Senatului încălcând legea pentru că urmăreşte adoptarea proiectului prin care alegerile sunt amânate până pe 14 martie 2021.

„PSD este atât de disperat, încât săvârşeşte abuz după abuz! Domnul Cazanciuc, care împreună cu conducerea PSD, se teme de alegeri ca Dracul de tămâie, a convocat un BP la 13.00. Motivul? Evident că unul singur: amânarea alegerilor parlamentare pentru ca parlamentarii PSD să mai stea încă 3 luni în funcţie, prelungire votată chiar de cei care vor beneficia. BP a fost fără cvorum, pentru că politicienii responsabili nu vor să participe la această mascaradă penibilă. PSD-iştii pozează în responsabili în faţa camerelor, iar în rest stau câte 13 persoane la mese mici. Ulterior, domnul Cazanciuc a convocat, neregulamentar, fără o ordine de zi stabilită de BP, un plen, mâine, fizic, pentru probleme organizatorice”, a scris pe pagina sa de Facebook senatoarea Alina Gorghiu. 

Reprezentanta PNL, care deţine şi funcţia de vicepreşedintă a Senatului, a precizat că liberalii nu vor participa la şedinţa convocată neregulamentar. „PNL se va disocia de orice fel de şedinţă convocată neregulamentar, prin abuz în funcţie, de către PSD. Vom apela la toate pârghiile regulamentare pentru a contesta la CCR demersurile în dispreţul legii făcute de PSD. De asemenea, vom analiza şi în ce măsură comportamentul lui Cazanciuc se încadrează la abuz în serviciu, pentru că aşa pare. Acţiunea PSD de astăzi este încă un motiv pentru care alegerile trebuie să aibă loc la 6 decembrie. Trebuie să scăpăm de această majoritate toxică din Parlament!”, a completat Gorghiu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite