Gorghiu, mesaj pentru liberali: „Mai este puţin şi se termină alegerile din filiale. Responsabilitatea faţă de PNL rămâne o obligaţie!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatoarea PNL Alina Gorghiu FOTO: Facebook
Senatoarea PNL Alina Gorghiu FOTO: Facebook

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a făcut apel către toţi liberalii „care fac acuzaţii grave fără probe” să fie responsabili şi a transmis că, deşi alegerile din filiale se apropie de final, responsabilitatea faţă de PNL rămâne o obligaţie.

Alina Gorghiu a mai declarat că niciun membru al Partidului Naţional Liberal nu ar trebui să promoveze teme împotriva liberalismului.

„Chiar dacă e august, zăpuşeală şi lume relativ puţină în Capitală, e cazul de responsabilitate.

Apelul e către toti membrii PNL care fac acuzaţii grave, fără bază şi fără probe.

Toate astea fac mult rău PNL! Mai este puţin şi se termină alegerile din filiale. Chiar dacă nu e doar fair-play competiţia, responsabilitatea faţă de PNL rămâne o obligaţie orice ar fi!

În Partidul Naţional Liberal ar trebui ca nimeni să nu promoveze teme contra liberalismului! Sunt în ţară destule voci iliberale! Care trebuie izolate, nu copiate”, a scris Gorghiu, marţi, pe Facebook.

Mesajul Alinei Gorghiu vine în contextul în care liderul senatorilor liberali, Virgil Guran, susţinător al lui Ludovic Orban la Congresul din septembrie, a declarat că există temerea că în cursa internă ar fi implicate şi „anumite organisme care nu au ce căuta în această competiţie politică”.

Întrebat dacă e vorba despre implicarea serviciilor de informaţii, el a răspuns: „Este posibil la un moment dat şi acest lucru, dar într-adevăr, acest lucru trebuie probat. Eu cred că Ludovic a atras atenţia că nu trebuie să se întâmple ceea ce, trebuie să recunoaştem, în România s-a mai întâmplat în trecut şi că nu este bine să se întâmple în momentul de faţă. Deocamdată nu am văzut să aibă probleme deosebite anumiţi preşedinţi de judeţe, dar se tot vehiculează această idee. Sper să rămână la statutul de discuţii şi nu ceva concret. Ar fi păcat pentru democraţia României”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite