Grindeanu, despre mesajele protestatarilor: Mi-a plăcut cea cu „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos
Premierul Sorin Grindeanu. FOTO Inquam Photos

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, într-o întâlnire informală cu jurnaliştii, că a apreciat creativitatea protestatarilor din Piaţa Victoriei, arătând că cel mai mult i-au plăcut pancartele cu mesajele „Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm“ şi „No more Victoria`s secrets“.

Premierul Sorin Grindeanu a reiterat, într-o întâlnire informală cu jurnaliştii, că a apreciat creativitatea protestatarilor din Piaţa Victoriei care au expus zeci de mesaje adresate atât lui cât şi altor lideri politici din coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

Întrebat ce mesaje a apreciat din cele pe care le-au afişat protestatarii, Grindeanu a spus că i-au plăcut: ”Sorine, clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm” şi ”No more Victoria's secrets”.

Citiţi şi:

PSD, despre protestele din Piaţa Victoriei: Activitatea Guvernului a fost obstrucţionată de aceste presiuni

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a afirmat luni, referitor la protestele din Piaţa Victoriei, că activitatea Guvernului a fost „obstrucţionată temporar” din cauza acestor „presiuni”, în condiţiile în care mare parte din timpul premierului Sorin Grindeanu a fost alocat acestei probleme „spinoase”.

Ce pericole pândesc în motivarea CCR privind anchetarea OUG 13. „Nu vom mai vedea imunităţi ridicate în Parlament“

Experţii în drept demontează argumentele preşedintelui CCR Valer Dorneanu, care a susţinut că DNA a anchetat „legalitatea şi oportunitatea OUG 13“, deci a intrat peste atribuţiile puterii legislative. Avocatul Elenina Nicuţ susţine că, dimpotrivă, procurorii au cercetat, după manual, „faptele şi făptuitorii“. Motivarea deciziei va fi un moment crucial, întrucât s-ar putea instaura o „imunitate paraconstiuţională“ pentru miniştri, şi nu numai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite