Grindeanu şi Firea vor fi prim-vicepreşedinţii PSD. Cine mai face parte din echipa lui Ciolacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Sorin Grindeanu şi Gabriela Firea sunt numele propuse de Marcel Ciolacu pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte PSD. Congresul partidului va alege încă 12 vicepreşedinţi.

Pe lângă Grindeanu şi Firea, în echipa lui Marcel Ciolacu se regăseşte şi Paul stanescu, viitorul secretar general al partidului.

Surse din conducerea PSD susţin că printre vicepreşedinţi se numără: Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, Dragoş Benea, Radu Moldovan, Victor Negrescu.

Preşedintele Consiliul Naţional, a treia funcţie în ierarhia PSD, va fi sociologul Vasile Dâncu, fost ministru în Guvernul Năstase şi vicepremier în Guvernul Cioloş.

Congresul PSD va avea loc în data de 22 august, cu o săptămână înainte de startul campaniei electorale pentru alegerile locale.

„Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreşedinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu şi Gabi Firea… sunt mulţi. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toţi şi e un moment în care toţi trebuie să punem umărul şi nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a declarat Sorin Grindeanu, pentru expressdebanat.ro.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite