Grindeanu: Guvernul Cioloş are foarte mari şanse să fie respins cu cele mai multe voturi. O să bată recordul lui Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu FOTO: Inquam Photos/ George Calin
Sorin Grindeanu FOTO: Inquam Photos/ George Calin

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, este de părere că Guvernul propus de Dacian Cioloş are şanse foarte mari să fie respins în Parlament cu un număr covârşitor de voturi şi să „bată recordul” lui Florin Cîţu, care „a picat cu cel mai mare număr de voturi”.

„Acest Guvern are foarte mari şanse să pice în Parlament cu cel mai mare număr de voturi. Cred că Cioloş o să bată recordul lui Cîţu care a picat deja cu cel mai mare număr de voturi. (...) Dacă nu au găsit pe altcineva mai bun decât Mihăilă şi Voiculescu, că mă gândesc că domnul Voiculescu a refuzat şi şi-a pus pupila, e de plâns.

Atât timp cât vii cu doamna Mihăilă la Sănătate, cu Năsui, cu toţi ceilalţi care şi-au dat măsura competenţei în acest an în care au fost la guvernare, cred că lucrurile sunt evidente şi o să fie evidente pentru toată lumea mâine la audieri. Mâine toată ziua sunt audieri, încep să ne vină foarte multe date despre diverşi oameni propuşi şi care nu erau chiar aşa vedete până acum şi o să vedem mâine în comisii”, a declarat Grindeanu luni, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres. 

Grindeanu a anunţat că PSD va decide miercuri dimineaţă, într-o şedinţă a Biroului Politic Naţional, dacă parlamentarii partidului vor participa la şedinţa din plen în care se va vota învestirea Cabinetului Cioloş şi a subliniat că, în principiu, social-democraţii nu vor vota acest Guvern.

Potrivit unor surse din conducerea Camerei Deputaţilor, Birourile Permanente Reunite au fost convocate  luni la ora 18.00 în vederea stabilirii calendarului privind Guvernul Cioloş, urmând ca audierea miniştrilor propuşi să aibă loc marţi, de la orele 10.00, iar votul de încredere miercuri.

Citeşte şi: Guvernul Cioloş, şanse mici să treacă de votul Parlamentului. Ce spun liderii celorlalte partide despre propunearea unui Guvern monocolor


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite