Grindeanu, întrebat despre tensiunile din PSD şi asemănările cu momentul debarcării sale: Nu aş face comparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, într-un interviu acordat News.ro, referindu-se la tensiunile recente din PSD şi la afirmaţiile conform cărora ar exista asemănări cu momentul plecării sale, că nu i se par comparabile situaţiile şi că nici nu îşi doreşte să fie. El a admis însă căa primit telefoane de la prieteni care îi spuneau că „parcă au mai văzut filmul ăsta în urmă cu câteva luni“.

Întrebat în legătură cu faptul că la sfârşitul săptămânii trecute au apărut tensiuni în PSD, schimburi de replici care au generat speculaţii legate de o posibilă debarcare a premierului Mihai Tudose şi au provocat şi comparaţii cu situaţia care a precedat plecarea sa de la Guvern, Grindeanu a răspuns: „Am văzut şi să ştiţi că am şi primit foarte multe telefoane de la cunoscuţi, de la prieteni care îmi spuneau: „Măi, parcă am mai văzut filmul ăsta în urmă cu câteva luni“.

El a spus însă că îşi doreşte să nu se întâmple lucrul ăsta şi s-a declarat convins că lucrurile nu vor sta aşa.

„Îmi doresc ca în România să existe stabilitate, ceea ce există în acest moment. Îmi doresc ca guvernul condus de oricine ar fi condus, în acest caz de Mihai Tudose, să facă lucrurile pe care s-a angajat că vrea să le facă. Şi asta înseamnă bine pentru toată lumea, indiferent dacă această majoritate a fost votată de cineva sau nu“, a precizat fostul premier.

Legat de eventuale similitudini cu cazul său, Grindeanu a declarat: „Nu aş face comparaţii, nu cred că sunt comparabile situaţiile şi, vă spun sincer, nici nu îmi doresc să fie“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite