Grindeanu, întrebat dacă PSD trebuie să vină cu linia întâi din partid în Guvern: Da! Am ajuns într-un punct în care avem nevoie de un compromis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte PSD FOTO Inquam Photos / George Călin
Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte PSD FOTO Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, susţine că formaţiunea sa ar trebui să vină în următorul Guvern cu prima linie de lideri în funcţiile de miniştri. Social-democratul este de părere că persoana cea mai potrivită pentru a prelua funcţia de premier ar fi Marcel Ciolacu.

Întrebat vineri dacă PSD ar trebui să vină cu prima linie de lideri în Guvern, Sorin Grindeanu a răspuns scurt: „Da!” Prim-vicepreşedintele PSD a completat că varianta cea mai bună de premier este Marcel Ciolacu, adică preşedintele social-democraţilor. 

Grindeanu a negat faptul că la negocierile cu liberalii de joi seară s-a vorbit de împărţirea portofoliilor, fiind subliniat faptul că nici preluarea Finanţelor de Leonard Badea nu a fost amintită, cu toate că numeroase surse politice au confirmat acest lucru. 

„Se ajunge într-un punct în care e nevoie de compromis. Dacă clasa politică nu realizează că suntem într-un moment grav pentru România şi oamenii aşteaptă soluţii”, a afirmat Grindeanu.  

Numărul doi din PSD a amintit faptul că la discuţiile de joi seară au solicitat ca la următoarea întâlnire PNL să vină cu execuţia bugetară, pentru a şti cu ce soluţii să vină într-o perioadă scurtă de timp.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite