Grindeanu face primul pas spre reîntoarcerea în PSD: a contestat decizia de excludere. „Am susţinerea totală a colegilor din Timiş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier Sorin Grindeanu. FOTO gov.ro
Fostul premier Sorin Grindeanu. FOTO gov.ro

Fostul premier Sorin Grindeanu a scris vineri, pe Facebook, că a depus contestaţie la decizia Comitetului Executiv Naţional de a-l exclude din PSD, deoarece are susţinerea „totală“ a colegilor săi din Timiş, persoane care au dovedit că social-democraţii din judeţ reprezintă „o echipă“.

„Azi am depus contestaţia la decizia de excludere a mea din PSD. Este o decizie pe care am luat-o în urma susţinerii totale pe care mi-au acordat-o colegii mei din Timiş, care la recentul Birou Permanent Judeţean al organizaţiei noastre şi-au exprimat deschis dorinţa de a continua împreună”, a precizat el.

Sorin Grindeanu a mai afirmat că „organizaţia PSD Timiş a demonstrat că este, în primul rând, o echipă, care a câştigat încrederea oamenilor, fapt dovedit la alegerile de anul trecut şi nu numai“.„Mergem mai departe!”, a conchis fostul premier. 

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, pe 15 iunie, decizia fiind luată în Comitetul Executiv Naţional după ce Grindeanu nu a vrut să demisioneze din funcţia de premier. Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, marţi, la Timişoara, că a aflat în şedinţa filialei că fostul lider Sorin Grindeanu va contesta excluderea sa din partid, însă până în acest moment nu a fost înregistrat niciun act oficial. De asemenea, Neacşu a precizat că PSD Timiş va fi condus în continuare, interimar, de Călin Dobra, preşedintele executiv.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite