Grindeanu: Singurul partid pe care îl excludem în negocierile pentru viitorul guvern e PNL. Sunt de acord cu Orban: partidul câştigător dă premierul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, lasă de înţeles că social-democraţii sunt gata să negocieze cu USR-PLUS pentru un viitor Guvern e PNL şi a subliniat că e de acord cu premierul Orban ca partidul care iese pe primul loc să dea viitorul prim-ministru.

„Singurul partid pe care îl excludem e PNL. În rest, aş face apel la răbdare şi seara de 6 decembrie, poate chiar dimineaţa de 7 decembrie, să vedem repartiţia, cât are fiecare partid. Atunci discutăm concret”, a declarat Sorin Grindeanu.  

Liderul PSD i-a dat dreptate lui Ludovic Orban, cel care a afirmat într-un interviu pentru Agerpres că partidul care iese pe primul loc să fie cel care dă şi viitorul premier. „Spunea un lucru normal. Cine câştigă alegerile, dă primul ministru. PSD, aşa cum s-a mai spus, are suficiente persoane cu experienţa necesară”, a completat Grindeanu. fiind întrebat dacă e pregătit să fie din nou prim-ministru.

La rândul său Gabriela Firea a precizat într-o conferinţă de presă că PSD trebuie să înceapă disucţiile în primul rând cu Pro România, partid din aceeaşi familie politică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite