Guşă susţine că PSD îi blochează partidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La jumătate de an de la depunerea actelor şi după trei termene de judecată, partidul Realitatea nu a primit, încă, undă verde din partea instanţei. Mai mult decât atât, de la ultima înfăţişare nici nu s-a mai dat măcar un nou termen, susţine patronul Realitatea TV Cozmin Guşă.

Peste şase luni au trecut de când au fost depuse, în instanţă, actele pentru înfiinţarea Partidului Realitatea. Acest lucru s-a întâmplat în august 2018. Instanţa a stabilit trei termene până în prezent: pe 12 şi 19 noiembrie, respectiv pe 12 decembrie. 

În cazul altor partide noi, cum ar fi cel al fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir, procedura a mers mult mai repede. Vizat în dosare penale, personajul controversat nu a întâmpinat nicio problemă în a-şi înfiinţa un partid. Nici birocratică, nici de altă natură. Formaţiunea sa a avut nevoie de mai puţin de o lună să obţină aprobarea justiţiei.

În cazul DEMOS, un alt partid înfiinţat în 2018, Tribunalul a dat undă verde la al doilea termen. Realitatea TV a cerut un punct de vedere instanţei, însă răspunsul nu a venit până la această oră.

Pe 10 decembrie, consultantul politic Cozmin Guşă spunea că Partidul Realitatea se adresează acelui electorat care vrea să voteze, dar nu are cu cine, acelui electorat că este scârbit de politicieni precum Dragnea şi Orban. Acesta mai preciza că schelutul noului partid se bazează pe oameni din Realitatea, dar şi pe jurnaliştii din ţară care au ţinut steagul sus în războiul cu baronii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite