Politică

articolul anterior articolul urmator

Guvernanţii, UE şi inchizitorii din presa aservită

15
16 Nov 2018 08:19:16
Mircea Morariu

Nici o mirare că vocile băţoase, arţăgoase, uneori peltice ale patrihoţilor din PSD s-au pus instantaneu în funcţiune spre a denunţa pretinsa crunta nedreptate făcută marţea trecută în forurile europene de la Strasbourg şi Bruxelles României.

De la personaje precar şcolite care, în vremea studenţiei lor comuniste, nu au avut note cât de cât bunicele decât la Socialism ştiinţific şi care, odată ocupând un loc de muncă, nu s-au făcut remarcate decât prin intervenţiile bine simţite la orele de Învăţământ politic era inutil să te aştepţi la mai mult. Ce să le ceri lui Dragnea, doamnei Dăncilă- petrolista sau predilecte, lui Şerban Nicolae, lui Iordache sau lui Rădulescu-Mitralieră decât discursuri mâhnite, patriotarde, manipulatoare invocând complet aiurea demnitatea naţională pe care ei înşişi prin conduita lor o încalcă zilnic?  Pretinzând că ar fi fost pusă la zid România însăşi şi nicidecum guvernanţii care au sacrificat, au încălcat interesele ţării spre a-l face scăpat de la puşcărie pe numitul Dragnea Nicolae Liviu şi pe cei de aceeaşi teapă cu fiul fostului şef de post de miliţie din Gratia, Teleorman.

Floarea conducerii actuale a PSD a umilit România  făcând gesturi obscene în Parlamentul ţării, minţind naţiunea, stâlcind cu maladivă consecvenţă limba română, vorbind despre neamestecul în treburile interne cu limbajul coclit al naţional-comunismului, subliniind încă o dată linia de continuitate pe care au stabilit-o cu demult trecuţi în lumea Iadului Bobu Emil, Postelnicu Tudor, Mănescu Manea, Ciobanu Lina sau Gâdea Suzănica.

Pe gura unora dintre fruntaşii social-democraţiei dâmboviţene, a ieşit chiar delir de-a binelea, de felul celui produs joi de deputatul Mitralieră care, prin cine ştie ce eroare academică, a izbutit  să termine o facultate de Medicină. Sunt convins că omul habar nu are de meserie, că este o nulitate profesională în stare pură, care doar s-a învârtit  să-şi procure, să-şi facă rost, să-şi însuşească de acolo o diplomă, când locul lui este în mod hotărât în rândul pacienţilor din cine ştie ce salon nr. 6.

Sigur, a fost convocată să îşi facă datoria, adică să împroaşte cu porci pe hârtie şi presa aservită, articolelor partinice de pe cristoiu blog, din Evenimentul zilei, emisiunilor de la România tv, Antena 3, TVR 1 asociindu-se şi editorialele lui Cornel Nistorescu din Cotidianul. Joi dimineaţa cititorii celui prins de Revoluţia din decembrie 1989 la mormântul ayatollahului Khomeiny, unde fusese trimis şi unde îl însoţise pe Nicolae Ceauşescu, dictator a cărui gândire a preaslăvit-o în paginile  gazetei Flacăra cu sau fără binecuvântarea lui Adrian Păunescu, au avut surpriza de a parcurge un imund articol care, ca stil şi atitudine, semăna cu cele din Scânteia de pe vremea când organul de presă al PCR era condus de Silviu Brucan sau de Leonte Răutu.

Cornel Nistorescu îi pune la zid pe europarlamentarii români care au votat Rezoluţia ce trage serios de urechi nu România, ci pe cei care s-au cocoţat în vârful conducerii ţării, loc de unde măsluiesc şi siluiesc legile justiţiei, ordonă gazarea populaţiei atunci când aceasta iese în stradă să protesteze, încearcă să pună botniţă presei libere.

Gata, pentru Cornel Nistorescu nu mai se mai dovedeşte profitabil să scrie Cântare Americii, ci rechizitorii la adresa celor care îşi fac datoria de a atrage atenţia guvernanţilor cinici şi ticăloşi de la Bucureşti că la intrarea în UE ne-am  luat nişte angajamente, că am acceptat monitorizarea, că am promis că drepturile omului vor fi respectate, că legile vor fi corecte şi nu eminamente în sprijinul şi spre a sluji interesele inculpaţilor cu rang înalt.

Pesemne, rechizitoriile sunt bine văzute de Dragnea, Dăncilă, Tăriceanu, Iordache, Nicolae, Nicolicea, poate sunt şi bine plătite. În mod sigur sunt mai potrivite formaţiei iniţiale de inchizitor de presă a lui Cornel Nistorescu.

Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevărul.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Utilizator Adevărul
16.11.2018, 08:39:51

Comentariu considerat abuziv.

Vanatorul/d.c.
16.11.2018, 09:41:07

La ora actuala staff-ul UE e unul dintre cele mai politizate si mai..corupte (lobby-sti care promoveza sau apara interesele multinationalelor si firmelor care le-au sponsorizat campania) avute vreodata de catre Uniune..! Atunci cand mafiotul cu 17 dosare clasate Klaus Iohannis, numai ca sa loveasca in mafia PSD si seful acesteia Liviu Dragnea, a declarat ca Romania nu-i pregatita pentru presedintia rotativa a UE, de fapt si-a tras si lui o flegma in ochi, dar si romanilor si intereslor lor nationale..! Si Iohannis, si Dragnea ar trebui arestati si judecati imediat pentru prejudiciile investitionale, bugetare, de imagine si de credibiliate pe care l-au adus Romaniei si romanilor de cand cei doi ocupa pozitiile nr. 1 si 3 in stat..! Din cauza ca Liviu Dragnea, seful partidului de la guvernare, e un mafiot notoriu devenit seful ”de facto” al statului roman datorita habarnismului lenes si fanfaronard si lasitatii presedintelui ornamental Klaus Iohannis, o nulitate ca politician, om si caracter, cei din staff-ul UE de la Bruxelles, toti niste birocrati lobby-isti corupti, vor ”sa le ia locul”, vor sa li se substituie decizional in ceea ce priveste politica interna si externa a tarii..! Iar Klaus Iohannis, docil ca un dog german castrat, pocneste din calcie in fata lor si le face jocul..! Qui prodest razboiul celor doua mafii nationale (pesedist-aldista si iohannist-sereist-judiciar-liberala), fiecare sustinuta din afara de grupari de interese politico-financiare transoceanice, transfrontaliere si transpartince, care corup tot ce intalnesc in cale..? Romaniei si romanilor in niciun caz..! Cu toate astea, de vreo 3 ani si ceva, tot romanul cinstit si impartial, are grija sa sublinieze in orice discutie cu tematica politica interna, ca mafiotul pe care el are de gand sa-l voteze e mai bun, mai putin escroc si mincinos, mai putin gainar imobiliar, mai destept si mai frumos decat mafiotul celui cu care se ..contreaza..!:))Iar nevasta mafiotului respectiv e cea mai cuminte, mai desteapta , mai frumoasa, mai sexoasa (mai genunchioasa)si mai elegant imbracata dintre toate nevestele (si amantele) politicienilor din intreaga galaxie. Domle, ati auzit vreodata de ipocrizie cutremurator de tampa, 100% mioritico-carpatina ..? Daca nu ati auzit, ascultati-i atat pe perietorii izmenelor lui Dragnea, cat si pe cei ai spilhozenilor lui Iohannis..!

-2 (8 voturi)
herr v.5.02
16.11.2018, 10:56:46

Vanator/de.c. Nu te mai chinui sa faci figura de fata mare a forumului, zicand nasoale despre dragnea, seful bandei pe care o slugaresti pe forum. Daca e cazul, o sa spun si de ce.

0 (4 voturi)
Vanatorul/d.c.
16.11.2018, 11:38:18

In siajul comentariilor mele aterizeaza zilnic 3 categorii de indivizi: -prostii; -naivii manipulati; -slugoii mediatici si digitali ai mafiotilor din politica si din fruntea unor institutii de stat. Un singur individ insa aterizeaza zilnic de peste 7 ani si se ..incadreaza in toate cele 3 categorii. E vorba de idiotul satului in toate cele 5.02 variante update ale lui, cel pe care toata lumea stie ca fiind ”tampitelul personal al Vanatorului” si, totodata, cel mai tamp, mai..limbău si mai disperat slugoi al penalului cu 17 dosare clasate, escrocul imobiliar plantat la Cotroceni pe post de marioneta de catre mafia coldist-luluțană , cu sprijinul financiar si ..”lobbystic” al catorva grupuri de interese straine (multinationale, firme germane si austriece). O lichea penibil de toanta, patologic de slugarnica si, evident, flamanda si ofticoasa pe motiv de ..prost platita:))

-1 (5 voturi)
herr v.5.02
16.11.2018, 11:04:08

N.C. (Nistorescu Cornel) a fost in Iran ? Asta n-o stiam. Atunci e absolut firesc ca N.C. precum si I.C. (Ion Cristoiu) sa apara intr-un inventar stufos al tovarasilor de incredere elaborat de birocratii de la Securitate. Si dat publicitatii de catre un cercetator al CNSAS.

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările