Politică

articolul anterior articolul urmator

Guvernul a anunţat pe ce legi îşi va asuma răspunderea în Parlament. Ce ordonanţe de urgenţă sunt pregătite

8
9 Dec 2019 12:36:26
Autor: Radu Eremia
Raluca Turcan FOTO Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu
Raluca Turcan FOTO Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat, luni, proiectele de lege pe care Guvernul îşi va asuma răspunderea în Parlament, precum şi pregătirea unor ordonanţe de urgenţă.

Vicepremierul Raluca Turcan a menţionat faptul că Guvernul vrea să îşi asume răspunderea pentru o lege privind transportul elevilor, astfel încât aceştia să beneficieze de acest serviciu public.
 
De asemenea, vicepremierul a precizat că Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea privind plafoanele bugetare. „În privinţa acestui demers de asumare a răspunderilor, cerem PSD să nu obstrucţioneze procedura de asumare a răspunderii. PSD îşi propune să joace ruleta rusească cu destinul românilor”, a punctat Turcan.  
 
O altă asumare a răspunderii va fi pe proiectul de lege privind modificarea OUG 114. În plus, va fi pregătită o ordonanţă de urgenţă cu privire la desfăşurarea rezidenţiatului în toate spitalele din România. 
 
Nu în ultimul rând, Turcan vrea o nouă lege a pensiilor şi eliminarea tuturor pensiilor speciale, singurele categorii exceptate fiind militarii şi magistraţii.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

LochRoagPM
9.12.2019, 13:25:10

Foarte valabili!pedeliștii brătieni merită toată admirația țugulanilor votatori! De fmi ca rallu moskovita avem nevoie! Emoționantă și bine tunată!

0 (2 voturi)
Ardelean Boris
9.12.2019, 14:35:56

De ce militarii?!

+1 (1 vot)
toma spinu
9.12.2019, 16:56:29

Cerem sa nu fie nici o exceptie.

+1 (1 vot)
Sorin S.
9.12.2019, 17:34:32

Dar pentru interzicerea taieri a or-sicarui copac cand? Acum este momentul de a pune o lege cu interzicera eliminarii padurilor si de a face el contrariul. Cei se vor fi prinsi la taierea padiurilor sa suporte de 10 ori valoarea copaciolor (Valorea lemnului+ plantarea lor). Toti puscariasii care vor scaderea zilelor la plantat copaci.Toti cei fara munca si cu somaj la plantat copaci. Si asa intrun an o sa avem din nou padurile pe care le-au furat altii. Poate in 20 de ani o sa realizam ca investitia a fos buna. PADURILE NU POT DISPAREA . SITUATIA CLIMATICA NO O PERMITE

LochRoagPM
9.12.2019, 18:09:07

Plantați, țugulanilor votatori, plantați! Peste vreo 20 de ani aceeași tăietori vor defrișa mai vârtos la paduri...și tot așa ... țugulanii votatori plantează șî tăietorii ...lucrează ... Nu ți-a crăpat căpșorul de la ideea asta? Ăla care taie să planteze 1oo dă puieți și tot nu poate fi reparat răul făcut.

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările