Politică

articolul anterior articolul urmator

Guvernul a numit 14 prefecţi şi subprefecţi. Cine sunt aceştia

1
5 Jan 2022 17:02:25
Autor: Radu Eremia
Nicolae Ciucă a fost de acord cu numirea de noi prefecţi şi subprefecţi FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă a fost de acord cu numirea de noi prefecţi şi subprefecţi FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul a aprobat, miercuri mai multe hotărâri care vizează eliberarea din funcţii a unor prefecţi şi subprefecţi şi noi numiri în funcţii de prefecţi în judeţe precum Ilfov, Bacău, Dolj, Iaşi sau Bacău.

Prefectul judeţului Bacău, Tudoriţa Lungu, cel al judeţului Dolj, Nicuşor Roşca, prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, cel al judeţului Ilfov, Daniel Tudorel  Zamfir au fost eliberaţi, miercuri din funcţii prin hotărâri de Guvern. De asemenea, Executivul a aprobat eliberarea din funcţia a subprefectului de Dolj, Adrian Flavius Sirop a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.
 
Totodată au fost făcute numiri în funcţii. Bogdănel Lucian Gabriel a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Bacău, Barbu Gheorghiţa Daniela este noul prefect de Dolj, Marin Constantin a fost numit prefect al judeţului Ialomiţa, Cojocaru Petru Bogdan a fost numit prefect al judeţului Iaşi, Neculae Simona este noul prefect al judeţului Ilfov.
 
Fostul prefect Tudoriţa Lungu a fost numit subprefect al judeţului Bacău, Emilian Pavel este numit  subprefect al judeţului Bihor, Lucian Pătraşcu este subprefect de Braşov, Cucu Sebastian este subprefect de Covasna, Popescu Mariana Venera este subprefect de Dolj, Marian Grigoraş este subprefect de Iaşi, Costin Alexandru Ojog este subprefect de Ilfov, Floreanu Cosmin este subprefect de Olt  şi Călin Florentina a fost numită subprefect al judeţului Vâlcea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

pandia theodor
6.01.2022, 08:28:23

Generale Ciucä ,minti ca un porc . Nu guvernul a nimit prefectii ci partidele politice guvernului räminind-ui numai o aprobare.

Modifică Setările