articolul anterior articolul urmator

Guvernul sesizează CCR, după ce Iohannis a refuzat să o numească pe Lia Olguţa Vasilescu ministru

11
6 Dec 2018 16:50:13
Autor: Radu Eremia
Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos
Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos

11 Comentarii

Mos Gerila 2
6.12.2018, 17:26:39

Deci marioneta analfabeta se duce sa se miorlaie la CCR (adica la tovarasul D), chipurile vezi bine Doamne, se pericliteaza presedintia rotativa a CE..... Parca daca era un titular la ministerul cu pricina se schimba ceva.... Vezi matale, tzatzica, schimband un incompetent cu alt incompetent nu rezolvi problema si nu vei ajuta Romania sa fie pregatita pentru aceasta incercare. Mai bine-ti dadeai demisia inainte de inceperea circului pe 01.01.19 si a rusinii adjacente...

0 (4 voturi)
Ramona Georgescu
6.12.2018, 19:08:19

Moș Gerilă 2 Aici Iohannis are dreptate.Trebuie numiți doar oameni competenți.Asa spune și legea.Guvernul actual este - după logică lui Iohannis unul competent.La fel și președintele.Mai competent decât el nu exista - caz unic 17 dosare clasate fara sa fii existat vreodată un dosar.

0 (2 voturi)
Markus Roman
6.12.2018, 18:02:03

Partidul impotentilor. Ranjitu ii joaca in picioare ptr ca a inteles ca orice porcarie ar face el, majoritarii nu-l vor suspenda cu niciun pret. Daca idiotzii au ales aceasta varianta, atunci bine le face! Nici nu ma mir ca au scazut atat de mult in sondaje. Lumea s-a lamurit ca impotentzii astia nu sunt capabili sa schimbe o lege, nu sunt capabili sa-si impuna guvernarea in fatza unei minoritati ridicole si aproape inexistente in parlament si nu sunt capabili sa se mentina la putere. Daca stai sa-i iei la bani marunti, ei nu au schimbat efectiv pana acum nici macar o virgula din toate legile si legishoarele Romaniei. Pacat de ei ca au oameni capabili in unele ministere, dar partidul PSD luat pe ansamblul lui este o catastrofa deplorabila. Astia degeaba ajung la putere in urma alegerilor, ptr ca sunt intotdeauna facuti mat de cate un mafiot ca Basescu sau Iohannis si clicile lor, pe care idiotii din PSD nu sunt capabili sa-i puna la punct. Sunt incapabili ptr ca umbla cu frica si cu menajamente. Ar putea lua exemplu despre cum se duce lupta politica intr-un stat mafiot de la Putin, Erdogan sau Victor Orban.

+1 (3 voturi)
Ramona Georgescu
6.12.2018, 18:59:47

Foarte bine.Dar de acum înainte ar trebui că Guvernul sa adopte o atitudine similara in relația cu președintele.Sa nu mai răspundă nici unei solicitări venită din partea președintelui.Sa îi refuze participarea la ședințele de guvern - doar un exemplu.

+1 (3 voturi)
Sergiu Popilian
6.12.2018, 19:12:01

Este legal ca dl Iohannis să analizeze ce au făcut concret cei 70 de miniştrii ai PSD care s-au plimbat în ultimii 2 ani pe la Palatul Victoria? Domnul Preşedinte Iohannis ales de popor şi nicidecum numìt de partidul (18%) are dreptul legal să dea un răspuns în 30 de zile? Coana Vasilica este obligată să salute tricolorul prezentat de detaşametul militar de la Focşani? Eu nu cred, doar... întreb.😁😁😁💙💛❤

+2 (2 voturi)