Guvernul vrea să abroge HG prin care fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Dăncilă Nelu Barbu a fost numit consul la Shanghai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul vrea să abroge Hotărârea de Guvern prin care fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Dăncilă Nelu Barbu a fost numit consul la Shanghai, dar şi pe cea privind numirea consulului român la Milano.

De asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri se află schimbarea din funcţie a unor prefecţi şi subprefecţi, precum şi OUG referitoare la protecţia socială a celor disponibilizaţi prin concedieri colective de Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului S.A. şi de Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guverm de miercuri figurează abrogarea HG prin care Nelu Barbu a fost numit consul general, şef al Consulatului General al României la Shanghai.

De asemenea, Executivul vrea să abroge şi HG prin care Adrian Georgescu a fost rechemat din calitatea de consul general, şef al Consulatului General al României la Milano,  fiind înlocuit de Tiberiu Mugurel Dinu.

Cabinetul mai discută miercuri proiectul de OUG pentru aplicarea unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare de Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului S.A. şi Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A. în perioada 2019-2024 şi schimbarea din funcţie a unor prefecţi şi subprefecţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite