Haos în Guvern. Andreea Păstârnac a fost eliberată din funcţia de secretar de stat în MAE la o săptămână de la numire. Va deveni consilierul premierului Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Păstârnac, fost ministru pentru Diaspora în Guvernul Tudose, a fost eliberată din funcţia de secretar de stat la MAE, în  care fusese numită în urmă cu o săptămână, şi va deveni consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă.

Andreea Păstârnac a fost eliberată din funcţia de secretar de stat la MAE şi va deveni consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă. Imediat, Păstârnac a fost numită "consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului".

Andreea Păstârnac a deţinut şi funcţia de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeniîn Guvernul Tudose. 

De politica externă a României  se ocupa in momentul acesta nu mai puţin de patru miniştri: Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe,Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene, Natalia Intotero, ministrul pentru romanii de pretutindeni, si vicepremierul Ana Birchall, responsabilă pentru implementarea partneriatelor strategice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite