Politică

articolul anterior articolul urmator

Haos în şedinţa online a Comisiei de muncă a Senatului. Vot fără dezbateri, direct pe chatul de Whatsapp. Presadă: „Nici nu ştii cu cine vorbeşti”

4
31 Mar 2020 16:25:16
Autor: Iulian Bîrzoi
Florina Presada - FOTO Eduard Enea
Florina Presada - FOTO Eduard Enea

Senatorul USR Florina Presadă reclamă că marţi, în timpul şedinţei Comisie de muncă a Senatului care s-a ţinut pe Whatsapp, proiectele legislative s-au votat pe chat, fără vreo dezbatere, încălcând astfel regulamentul. PSD deţine majoritate în comisie.

„Ridicolul nu are limite la PSD!
 
Dl Rotaru, Preşedintele Comisiei de Muncă a Senatului, PSD, ne propune ca şedinţa de azi să fie direct un vot pe whatsapp. Nici vorbă de dezbatere sau de verificat cine e în spatele unui număr de telefon. Am cerut digitalizare, nu chat de whatsapp unde nu ştii cu cine vorbeşti şi nu poţi avea o dezbatere”, a precizat senatorul USR Florina Presadă pe Facebook.
 
Aceasta a precizat apoi că în alte Comisii ale Senatului au avut loc şedinţe folosindu-se aplicaţii de videoconferinţă şi notează că deşi Biroul Permanent a uitat să aprobe săptămâna trecută o procedură pentur Comisii.
 
„Alte Comisii ale Senatului au avut şedinţe zoom. Deci se poate. Pe de altă parte, conform schimbării de Regulament votate săptămâna trecută, Biroul Permanent trebuia să aprobe o procedură care să fie utilizată în cadrul comisiilor, lucru care nu s-a întâmplat. PSD s-a grăbit să spună că ei vor să lucreze, au omis să spună că o fac încălcând Regulamentul Senatului, pentru că nu sunt în stare să organizeze lucrările Senatului”, a adăugat Presadă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Cel Mare Scarambeu
31.03.2020, 17:54:21

Astia de la PSD sa grabesc sa munceasca cat mai mult ca sa aiba de unde dona aia 50% promisi.

-3 (3 voturi)
Mihai Neagu
31.03.2020, 19:45:10

@Cel Mare Scarambeu, ca de obicei, mistocarie penibila, de pavian...

+1 (1 vot)
Baldwin Rochelle
31.03.2020, 18:58:25

Comentariu considerat abuziv.

Gigi Kent
31.03.2020, 19:59:30

Asta nu este Prințesa?

+1 (1 vot)