Politică

articolul anterior articolul urmator

Hilde Brandl: „Gata cu şmecheriile pesediste! Mandatul lui Nicuşor Dan a fost validat”. Ce ar vrea reprezentanta PNL să vadă la noul primar

1
26 Oct 2020 19:51:28
Autor: Radu Eremia
Hildegard Brandl, preşedinta Organizaţiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucureşti.  FOTO Eduard Enea
Hildegard Brandl, preşedinta Organizaţiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucureşti.  FOTO Eduard Enea

Preşedinta Organizaţiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucureşti, Hildegard Brand, a declarat că se aşteaptă ca noul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, să aibă o relaţie mult mai bună cu mediul de afaceri faţă de fosta administraţie şi va încuraja antreprenoriatul.

Bucureştenii au primit azi în sfârşit o veste bună: Curtea de Apel Bucureşti a validat mandatul lui Nicuşor Dan, marele câştigător al alegerilor locale din 27 septembrie”, susţine liderul liberal Hilde Brandl.  „Şi de această dată, socialiştii au demonstrat că nu ştiu să piardă. De fiecare dată când sunt învinşi, contestă alegerile în instanţă, organizează proteste de stradă masive, de cele mai multe ori violente, totul pentru că pur şi simplu nu înţeleg şi nu respectă opţiunea democratică a cetăţenilor. Aşa se face că după ce au pierdut alegerile, au venit cu un val de contestaţii care aveau doar darul de a întârzia momentul în care Nicuşor Dan va veni la primărie, spune Brandl. 
 
„Peste doar câteva zile se împlinesc 4 săptămâni de când au avut loc alegerile locale, şi cu toate acestea la primărie trona încă Gabriela Firea, primarul care a pierdut alegeriel fără drept de apel”, spune preşedintele Organizaţiei Oamenilor de afaceri liberali din Bucureşti.
 
„Sunt sigură că noul primar va colabora mult mai bine cu mediul de afaceri şi că va încuraja dezvoltarea antreprenoriatului în Bucureşti. Din păcate, ultimele administraţii au fost mai degrabă interesate să cheltuie banii cetăţenilor decât să dezvolte oraşul şi să îmbunătăţească calitatea vieţii. În ultimii ani, oraşe precum Cluj, Oradea, Alba-Iulia ş.a. s-au dezvoltat fenomenal, iar în timpul ăsta problemele bucureştenilor au redevenit cele de acum 70-80 de ani: căldura şi apa caldă”, mai spune Brandl.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Vasile Vasile
26.10.2020, 23:23:34

Chiar ma intrebam pe unde mai viermuieste coada asta de matura. Ati gasit pe cine sa intrebati de smecheriile pesediste. Ia uitati-va in declaratia ei de avere :)) Are birou de arhitectura in centrul bucurestiului si castiga 1000 de lei pe luna. Pe bune? Chiar ne luati pe toti de fraieri?

+1 (1 vot)
Modifică Setările