Igaş: Când Rus a fost ministru de Interne, ministerul a fost condus, avea strategie şi direcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele PDL Traian Igaş
Vicepreşedintele PDL Traian Igaş

Vicepreşedintele PDL şi fost ministru al Administraţiei şi Internelor Traian Igaş a declarat, marţi, că Guvernul Ponta nu se poate baza pe votul său în Parlament, dar a arătat că, atunci când Ioan Rus a fost ministru al Internelor, "ministerul a fost condus".

'"Eu sunt senator, am fost membru al Guvernului Boc şi e clar că nu voi vota un alt Guvern. Victor Ponta nu se poate baza pe votul meu, dar îi urez succes şi reformele pe care eu le-am început la Ministerul de Interne sper că vor fi continuate, deoarece au fost reformele care au ajutat sistemul", a precizat Traian Igaş.

Igaş a spus că Victor Ponta îşi asumă responsabilitatea acestui Guvern indiferent pe cine propune, informează Mediafax.

În legătură cu nominalizarea lui Ioan Rus la Ministerul de Interne, Traian Igaş a apreciat că atunci când Rus a mai fost la conducerea acestui minister, "ministerul a fost condus".

"Dacă la Ministerul de Interne vine Ioan Rus, din ce am văzut pe parcursul anilor în care domnia sa a fost ministru de Interne, ministerul a fost condus. Şi marea problemă a acestui minister este atunci când nu este condus. În perioada domniei sale, ministerul avea o anumită strategie şi direcţie", a adăugat Igaş.

El a mai spus că speră ca "lucrurile bune începute la acest minister să fie continuate, lăsând la o parte coloratura politică".

Ministerul Administraţiei şi Internelor a fost împărţit, în Cabinetul propus de Victor Ponta, între Victor Paul Dobre, care se va ocupa de Administraţie, şi Ioan Rus, care va gestiona portofoliul Internelor.

Premierul desemnat a anunţat, marţi seară, că l-a nominalizat pe Ioan Rus pentru funcţia de ministru de Interne, în timp ce pe Victor Paul Dobre l-a nominalizat pentru postul de ministru al Administraţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite