Politică

articolul anterior articolul urmator

Ilie Sârbu şi Niculae Bădălău, avizaţi pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Curţii de Conturi şi Autorităţii de Audit

4
29 Jun 2020 20:58:13
Autor: Laurenţiu Sirbu
Ilie Sârbu a fost validat pe locul rămas vacant prin demisia lui Nicu Marcu de la Curtea de Conturi
Ilie Sârbu a fost validat pe locul rămas vacant prin demisia lui Nicu Marcu de la Curtea de Conturi

Senatorii şi deputaţii din Comisiile de buget-finanţe au dat luni aviz pozitiv candidaturilor lui Ilie Sârbu, pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, şi Niculae Bădălău (PSD), pentru funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit, relatează Agerpres.

Ilie Sârbu a fost validat pe locul rămas vacant prin demisia lui Nicu Marcu de la Curtea de Conturi, pe durata rămasă a mandatului început cu data de 15 octombrie 2014.

Au mai primit avizul parlamentarilor comisiilor de buget, pentru funcţia de consilier al Curţii de Conturi, Sorin Lazăr, Ion Călin, Claudia Boghicevici (pentru un mandat de 9 ani, începând cu 15 octombrie 2020), Dezso Csongor - Attila, Adrian Popa.

Au existat 16 dosare retrase.

Cei şapte candidaţi avizaţi luni de comisii urmează să fie validaţi marţi, în şedinţa plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

mitrut
29.06.2020, 21:43:47

Da, merita, macar pentru mortii de pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timisoara si pentru efortul de a se pisha pe diaspora al puscariasului Badalau.

+1 (1 vot)
pista pista
29.06.2020, 21:52:53

ce dracu ii recomanda profesionali pe acesti ptecantropi

+1 (1 vot)
Pistruiatul Kamikaze
29.06.2020, 22:24:16

cum ,ala cu vila aia si cu muntele intreg cumparat ,cu gard ca in guantamo ?am inebunit cu totii ,dragi romani-puneti borfasii la carma tarii citand-ul pe dragun nostru Eminescu Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece, Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece? Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă, Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela, Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa? Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară, Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară, Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei, Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei! Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire; Virtutea? e-o nerozie si mai departe ptr hotii din parlament si senat / Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

Klaus Ciocaniss
29.06.2020, 22:28:56

Nicolae Fătălău nu e baiatul ala condamnat pentru furt si gratiat de Nea Nicu?