Ilie Sârbu: Băsescu tremură dimineaţa, îl reanimă consilierii cu diverse tării; să meargă la medic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Ilie Sârbu a comentat, miercuri, declaraţiile şefului statului legate de mutarea biroului premierului la MApN, social-democratul spunând: „Dânsul când tremură dimineaţa când intră în birou, de-abia îl ţin consilierii şi-l reanimă cu diverse tării (...) ar trebui să meargă la medic“.

Sârbu a fost întrebat, miercuri dimineaţă, la Senat, despre declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu legate de mutarea biroului premierului Ponta la MApN.

„S-a referit la premier că a avut o cădere nervoasă. Dânsul când tremură dimineaţa când intră în birou, de-abia îl ţin consilierii şi-l reanimă cu diverse tării, el n-ar trebui să meargă la medic? Cred că şi el ar trebui să meargă la medic, mi se pare firesc. Dacă tot vorbim de cei care au căderi, unii le au în alcool“, a declarat Ilie Sârbu.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că săptămâna viitoare îşi va muta biroul la sediul MApN, unde va avea întâlnirile şi activităţile oficiale, aparatul de lucru rămânând la Guvern, motivul gestului său ţinând de evitarea „înscenărilor lui Băsescu şi ale presei“.

Citeşte şi:

Băsescu: Dacă Ponta muta biroul la Ministerul Culturii, spuneam că e avid să citească, dar la MApN e un semnal prost

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, la Digi 24, despre mutarea biroului lui Victor Ponta de la Palatul Victoria la MApN, despre conflictul dintre preşedinte şi premier,  dar şi despre situaţia din Ucraina.

Preşedintele Băsescu: Gabriela Firea este o şantajistă de profesie, poartă ghinion oricărui bărbat; Ponta, un procuror ratat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la Palatul Cotroceni, că activitatea comisiei parlamentare de anchetă care investighează achiziţionarea, de către familia sa, a unui teren agricol în comuna Nana are un obiectiv pur politic. Băsescu i-a acuzat de şantaj atât pe senatoarea PSD Gabriela Firea, cât şi pe premierul Victor Ponta, care a susţinut-o în demersul său de a strânge semnături pentru plângerea împotriva preşedintelui.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite