Impactul devastator al intrării în vigoare a legilor fărădelegii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza faptului că ordinul de zi pe unitate, dat de mai mulţi ani încoace, a fost clar să se obţină controlul Justiţiei tovarăşii penalilor din Parlament, care au votat legile fărădelegii, nu s-au gândit nici un moment să analizeze impactul acestor legi pe care le-au votat ca orbeţii. Ei au fost puşi pe listele electorale parlamentare tocmai pentru a vota ca orbii, fără să gândească dacă sunt bune sau rele legile impuse.

Tovarăşii din Parlament care s-au unit în c(M)uget şi simţire într-o solidaritate a penalilor şi oportuniştilor şi au votat, cu o dexteritate şi rapiditate specifice lor hoţilor, modificările Codului de Procedură Penală, fără a admite nici măcar unul dintre amendamentele opoziţiei, fără să ţină cont de nimic, cred că au împlinit marele vis al marilor demnitari, politicieni corupţi de a-şi subordona Justiţia. Mândri de ei că au putut face ce li s-a ordonat, dar şi cu o teamă nedisimulată că vor fi traşi la răspundere, i-am văzut cum, după vot, îi aruncau priviri  complice marelui şef.

Ei, în interesul lor prioritar, cred că au inventat roata, dar nici măcar acest lucru nu îl mai pot face. Ştiu că l-au făcut scăpat de puşcărie pe marele şef şi pe alţi tovarăşi de aceeaşi teapă, dar se gândesc în sinea lor, că la un moment dat, va veni şi ziua când vor da socoteală pentru fărădelegile lor. Se vede din atitudinea, din comportamentul, din privirea, din vorbirea lor, chiar dacă bravează.

Ceea ce nu ştiu tovarăşii, apărătorii, ocrotitorii, legiuitorii penalilor, pentru că atunci când au votat s-au gândit doar la ceea ce li s-a ordonat şi îşi doresc ei, este impactul, efectul devastator pe care îl va avea legiferarea hoţiei asupra României! Asupra societăţii în ansamblul ei şi asupra cetăţenilor ei. Dacă aceste legi vor intra vreodată în vigoare.

Iar printre aceşti cetăţeni se numără şi ei, parlamentarii votanţi ai fărădelegilor şi unii păpuşari din spate care au orchestrat acapararea Justiţiei, precum şi familiile acestora care trăiesc în ţară. Oricând, ei înşii sau membri ai familiilor vor putea cădea victime şi vor suferi din cauza legilor votate de ei. Mulţi din aceşti ei au afaceri, au interese economice sau de altă natură, au vieţi care vor fi afectate la fel ca cele ale altor oameni.

Efecte şi consecinţe grave vor exista şi în privinţa investiţiilor străine în România, mulţi dintre investitori, unii chiar parteneri în mediul privat cu tovarăşi care au votat legile fărădelegii, vor dori să plece din aceste cauze din ţara noastră, mutându-şi afacerile în medii mai prietenoase. De asemenea, securitatea, siguranţa, apărarea ţării vor fi în colaps.

Din cauza faptului că ordinul de zi pe unitate, dat de mai mulţi ani încoace, a fost clar să se obţină controlul Justiţiei şi scăparea hoţilor, tovarăşii penalilor din Parlament, instrumentele cu care au votat legile fărădelegii, parlamentarii noştri bravi, nu s-au gândit nici un moment să solicite, să analizeze impactul acestor legi pe care le-au votat ca orbeţii. Ei au fost puşi pe listele electorale parlamentare tocmai pentru a vota ca orbii, fără să gândească dacă sunt bune sau rele legile impuse.

M-a frapat faptul că marele şef care a dirijat şi a avut grijă ca legile fărădelegii să fie votate fără probleme, nu a participat la dezbaterile din Parlament. La şedinţa Senatului a lipsit, preferând să stea ascuns în biroul, iar la cea din Camera Deputaţilor a venit totuşi în sală, a stat în primul rând, dar nu a vorbit de la tribună să-şi argumenteze opţiunea sa şi a ciracilor. Ce ironie, primul penal al ţării, condamnat definitiv, a stat în prima bancă, asigurându-se că se votează ce trebuie! Că hoţii au ajuns să facă legea în această ţară!

Părerea mea este, după cum se derulează lucrurile, dacă chiar şi 1 minut ar intra în vigoare legile fărădelegii, ar izbucni o uriaşă manifestaţie de protest care s-ar transforma rapid într-o nouă revoluţie. Chiar aflaţi la putere, votanţii fărădelegilor ar fi măturaţi de furia populară, de revolta oamenilor care s-a săturat de legiferarea hoţiei. O revoluţie violentă împotriva hoţiei fărădelegilor, dar la care însă, nu va exista solidaritatea românilor care au ieşit în stradă în 1989, împotriva orânduirii comuniste. Pentru că hoţii, corupţii, privilegiaţii şi camarilele lor vor ţine cu dinţii şi cu viaţa lor de averile acumulate ilegal.

O revoluţie care va duce la o anarhie generală şi la o destabilizare devastatoare a României, situaţie de care s-ar bucura şi ar profita imediat marii păpuşari care au proiectat minuţios în laboratoare, care au dat ordinul de zi pe unitate şi lucrează pentru a aduce ţara în starea respectivă. Astfel, s-ar îndeplini obiectivul strategic de a destabiliza, prelua şi controla România. Dar tovarăşii penalilor din Parlament nu sunt interesaţi de consecinţele faptelor lor! Dacă-i ordin, ei trebuie să se execute fără să gândească!

Dar să sperăm că nu se va ajunge la această situaţie ipotetică acum, poate pentru unii de domeniul sf-ului, dar, dacă ne gândim bine la consecinţele devastatoare ale legilor fărădelegii şi ale altor legi nefireşti, băgate şi votate rapid în Parlament şi la intrarea lor în vigoare, oricând se poate ajunge ca lucrurile să fie scăpate de sub control. Mai ales că nemulţumirea populară este tot mai mare şi ameninţătoare.

Să sperăm că românilor le va veni mintea cea de pe urmă, mai ales tovarăşilor penalilor din Parlament şi vor evita ca lucrurile să nu scape de sub control. Ar trebui să aibă un pic de luciditate şi să facă ce trebuie ca să nu arunce România în haos!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite