Impotenţa statului PSD-ist ne costă viaţa unor tinere de 15 ani. Se repetă cazul Colectiv

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am ajuns şi aici. Statul român PSD-ist nu este în stare să salveze viaţa unei tinere de 15 ani. Poliţiştii au stat la poarta suspectului, fără reacţie, deşi din curte se auzeau strigăte de ajutor, „lasă-mă că mă omori”. Fata a sunat de trei ori la 112, fără niciun efect. Aşa ceva numai în România sub PSD se putea întâmpla.

Procurorul General Bogdan Licu: „Din momentul în care a fost identificată locaţia au trecut multe ore. Cu atât mai mult cu cât viaţa e pusă în pericol pot să intervină fără autorizaţia procurorului sau judecătorului. E incredibil dacă aşa s-a întâmplat, viaţa fetei putea fi salvată".

Ca şi la Colectiv, evenimentele de la Caracal funcţionează ca un revelator. Aceştia sunt oamenii legii puşi să ne apere viaţa. Nu cunoasteau legea, că nu i-a instruit cineva, n-au luat legatura cu superiorii să ceară aprobare pentru intervenţie. Este incredibil cum după trei apeluri   la 112 n-au pornit spre locaţie grupe de jandarmi, mascaţi sau nu, care să rezolve cazul într-o jumătate de oră.

La Topoloveni, când era aşteptat Dragnea, aceleaşi forţe de ordine au luat de pe stradă manifestanţi paşnici, cu buletinele ridicate în ochii jandarmilor, şi i-au dus la poliţie. Acum n-a fost posibil.

Grav este că mai peste tot lucrurile stau la fel. Organe incompetente, impotente, de la şefi la ultimul poliţist sau funcţionar sunt de aceeaşi factură. Puşi cu pile de la partid, fără studii, fără o minimă competenţă pentru slujba de la care primesc salariile. România se află sub ocupaţia aceloraşi impotenţi, plantaţi de PSD în mai toate funcţiile cheie. Iar copiii noştri mor cu zile când sunt atacaţi de criminali.

Suntem în acelaşi context cu cazul Colectiv

Şi atunci, oameni nevinovaţi au murit din cauza incompetenţei şi impotenţei organelor care trebuiau să prevină şi să intervină în astfel de situaţii. După Colectiv, s-au declanşat demonstraţii de stradă care au dus la demisia guvernului Ponta. Acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi acum.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite