articolul anterior articolul urmator

„Indicele Covrig“ sau economia pe înţelesul doamnei Dăncilă

70
25 Jul 2018 10:03:58
Daniel Gorgonaru

70 Comentarii

Vanatorul/d.c.
25.07.2018, 10:48:01

*************************** Guvernul Republicii Pesediste Romanica Biroul de Presa a Prim-ministrului Vivi Dancila Drept la replica Domnule Gorgonaru, nu le-aveti cu strategiile socio-financiaro-gastronomico-macroeconomice al PSD..! Scumpirea covrigului e una din ideile geniale din Programul nostru de Guvernare..! Rationametul e simplu: daca facem ca pretul covrigului sa creasca de 3-4 ori, atunci romanul renunta la covrig si mănâncă carne, pe logica economica a faptului ca daca n-ai bani de covrigi, mananci friptane, caz in care e limpede ca ti-a crescut nivelul calitatii vietii..! Vom incerca aceeasi manevra macroeconomica si cu sapunul de rufe..! In sensul ca vom actiona in directia scumpirea lui astronomice, ideea fiind ca daca n-ai bani sa-ti cumperi sapun si sa-ti speli la mana hainele, le dai ca un fel ajutoare la second-hand-urile din Washington (ca deh, americanii sunt partenerii nostri si trebuie sa avem grija si de ei), iar tu iti cumperi țoale noi..! Logic , nu..? Inchei cu o chestie latinesca super de inteligenta care e si deviza guvernarii: ”Mentosano in corpore barosano” care in romaneste inseamna ”Ubi bene ibi patria”, iar in americana inseamna "Homeland is where it (life) is..food". Arivedercii si ciau-ciau..!

-22 (34 voturi)
Podar
25.07.2018, 12:04:32

@Vanatorul Altfel zis, n-si bani de pâine,!? Atunci treci pe...cozonac, Daca trăiești pana mâine Eu Guvernul, ce să-ți fac...!?

+6 (12 voturi)
Dorel de Romania
25.07.2018, 11:31:12

Atît Dăncilă cît și groparul de tablouri știu foarte bine care este situația. Dezastroasă! Pot să o spună? Nu. Cine în țara asta își dă cu stîngul în dreptul, cine își face o autocritică sinceră? De ce tac și se reped în prăpastie și ne tîrăsc și pe noi după ei? A spus clar cu subiect și predicat portavocea PSD-ului Codrin Ștefănescu: PENTRU CĂ POT!

+22 (22 voturi)
Papa Raţă
25.07.2018, 11:37:17

Vai de... Au prins iar a roade mințile-n popor șobolanii roșii cu cap de topor.. Minciuna li-i hrană hoția - onoare dolarul - o blană trădarea - nou soare vai de amărâtul mințit zi și noapte ! Vai de ziaristul care ,,papă lapte” ! . . . . . . . . . . .

+2 (6 voturi)
Podar
25.07.2018, 11:59:01

Guvernare Imbecila... Cum te cheamă...? V Dancila..!!! ... Decât cu prosti la câștig Prefer sa pierd cu un deștept Privind prin gauri de covrig Un premier blond si inept. C-asa o fi pe lumea asta Romanii nostrii sa aleagă, Partide ce măresc Năpastă Pe turma care-i tot mai bleaga. Mai prost de-atata, nu se poate", Dar iată ca iar am greșit...! Prostia performeaza-n ...toate Prezentul tot mai prăpădit. Indiferent ce ne măsoară, Traiul acesta chinuit, O guvernare proasta, iara, Întrece ce-am închipuit...! Se umfla curcile in pene... Peste mizeria din curte.. Blonde si cu rimel la gene, Cu poale lungi , creiere scurte. Multi tineri deja sar pârleazul Din tara unde e la moda, Prostia, Lenea si Necazul, Ca-n vremea lui...Papura Vodă...! .....

+3 (5 voturi)