Politică

articolul urmator

Intru şi eu în rândul lumii

13
29 Apr 2013 18:37:22
Alina Gorghiu

Aţi făcut ce aţi făcut şi m-aţi convins. Şi, fie vorba între noi, nu a fost chiar atât de greu. Mă apuc de scris pe platforma voastră în speranţa că, cine ştie, poate într-un an, doi mă ofertaţi şi cu un post de redactor de rubrică. Pare un job mai stabil decât cele din politică.

Acum, lăsând gluma de-o parte, marturisesc că sunt curioasă şi intrigată de acest proiect. Îmi amintesc că, până la apariţia vestitelor new media, citeam cu mare plăcere, în ediţiile print, editoriale sau opinii semnate de nume mari în politică şi mă simt onorată de invitaţia pe care mi-aţi făcut-o. Sper să împlinesc aşteptările cititorilor dumneavoastră (sigur mult mai pretenţioşi decât cei cu care intru în dialog pe blogul meu, cu care am legat chiar prietenii strânse) şi îi asigur că le voi respecta părerile şi voi ţine cont de ele.

Deja mă gândesc cum să-mi reglez tirul articolelor postate la voi, cum voi împăca ideile mele de om politic, sper eu, echilibrat în partizanatul meu, exprimate aproape zilnic din 2008 pe www.alinagorghiu.ro, cu ideile mai generaliste şi poate uneori mai obiective întâlnite la voi...şi tot aşa! Oi vedea eu... mă descurc sau îmi dau demisia :).

Şi zic de azi sărbători fericite tuturor cititorilor, pentru că ne vom auzi abia săptămâna viitoare!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Vanatorul/d.c.
29.04.2013, 21:27:48

..?..

+1 (3 voturi)
paradoxal
29.04.2013, 21:38:55

Doamna Alina da va rugam sa scrieti pe bune,daca aveti tupeul,,,ca asa,,,sa scriem tot 3 la un leu,oricine poate,(personal cunosc doua cazuri concrete) Va sugerez foarte calduros,sa fiti realista,pe anumite subiecte pe care le veti aborda,,,,cinstea,etica,onestitatea,,inteligenta, ,,sunt singurele stari de fapt/lucruri din viata,care nu pot juca teatru,dar cu actori buni,si auditoriul slab pregatit,,piesele acestea se pot juca cu usurinta pe scena,,,,,

-1 (1 vot)
Alexa Alexandru
29.04.2013, 22:09:02

Oricum mai buna introducere decat a lui " Chinezu ". Ma tem ca oricat de corecta si impartiala esti vei fi catalogata basista de catre pontisti si pontista de catre basisti, heterosexuala de catre homosexuali si homosexuala de catre heterosexuali, neocomunista de catre vechii comunisti si veche comunista de catre noii comunisti. Si aceasta catalogare va fi facuta cu mult patos, emotie, ceva insulte, ... Trebuie sa inveti sa citesti repede comentariile la articolele tale si sa le dezactivezi si mai repede pe cele care nu iti convin. Nu e ca la " Romania libera " unde nu se posteaza comentarii fara a fi inainte citite spre aprobare. Succes. Nu te da batuta, poate in mai putin de 2 ani vei ajunge chiar " redactor de rubrica "..

+1 (1 vot)
Andrei Cosmin
30.04.2013, 03:24:15

Ohh, asta inseamna un nou day job si pentru mine :D Doar nu credeai ca te las singura :P

+2 (2 voturi)
Ion Tamis
30.04.2013, 07:12:32

Eu nu cred ca prezenta ofensiva a politicienilor in acest ziar, mai ales din partea puterii, cu interesele, platitudinile si limbajul lor de lemn, inseamna vreun aport de valoare pentru cititori. Daca doamna candidat la efemera glorie jurnalistica ar fi citit comenturile forumistilor la "operele" sau ideile predecesorilor sai (Geoana, Roman etc), poate ar fi reflectat mai mult inaintea adoptarii deciziei de a ne bombarda periodic, in scris, cu reflectii politice rasuflate, oricum vanturate excesiv pe ecranele sezatorilor organizate de televiziunile de stiri.

+2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările