Ioan Rus, despre o posibilă revenire la MAI: "Iarna nu-i ca vara!, după un clasic în viaţă "

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul de Interne, Ioan Rus
Ministrul de Interne, Ioan Rus

Fostul ministru de Interne Ioan Rus a declarat, luni, răspunzând unei întrebări despre o posibilă revenire la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), după alegerile parlamentare, că "Iarna nu-i ca vara!, după un clasic în viaţă".

Ioan Rus a mai spus, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, că nu îi este dor de Ministerul de Interne. "Deocamdată mă duc acasă, stau un pic şi mă gândesc", a adăugat Rus.

Întrebat despre posibila punere sub acuzare pentru abuz în serviciu a fostului ministru delegat pentru Administraţie Victor Paul Dobre, Rus a arătat că speră ca şi în acest caz justiţia să găsească "calea justă de apreciere a ceea ce s-a întâmplat" şi că nu vor fi probleme grave pentru nimeni.

Fostul ministru de Interne a mai declarat că şi dacă MAI ar fi dat o cifră fixă cu alegătorii înscrişi pe listele electorale permanente, şi dacă au fost făcute precizări, crede că oricum "eram pe o stradă cu sens unic care ducea la Parchet".

Ioan Rus a mai declarat că nu se simte "foarte bine" în calitatea de martor. "Nu am dat niciun fel de dispoziţie de adresă şi conţinut. Curtea Constituţională putea să nu ţină cont de precizările ministerului. Cifra nu a fost contestată. Cred că eram pe o stradă cu sens unic, care ducea la Parchet. La infrastructura pe care o avem, pot exista erori în liste".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite