Ioana Constantin şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 1: Mai puţine taxe şi impozite, mai multă transparenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Constantin, candidatul PMP pentru Primăria Sectorului 1. FOTO Arhivă personală
Ioana Constantin, candidatul PMP pentru Primăria Sectorului 1. FOTO Arhivă personală

Ioana Constantin este primul lider al PMP care îşi depune candidatura pentru primăria unui sector. Constantin va candida pentru Primăria Sectorului 1, acolo unde promite că urmăreşte să diminueze numărul taxe şi impozite.

„Câştigăm împreună! Am depus astăzi candidatura pentru Primăria Sectorului 1. Este, de altfel, prima candidatură depusă pentru sectorul nostru şi vă mulţumim tuturor celor care aţi semnat pentru PMP Sector 1! 

Suntem mulţi cei care ne dorim un sector prosper, sigur, curat, un sector prietenos cu copiii şi bunicii noştri, în care să ne bucurăm de fiecare zi. Candidatura mea este pentru Sectorul 1, pentru sectorul în care am crescut, am studiat şi în care locuiesc”, precizează Ioana Constantin într-o postare pe Facebook. 

Fostul secretar de stat de la Ministerul Muncii promite mai puţin taxe şi impozite şi mai multă transparenţă. „Mai puţine taxe şi impozite, mai multă transparenţă prin publicarea tuturor facturilor şi contractelor; locuri de parcare pentru rezidenţi; pieţe moderne şi curate, dar şi pieţe volante în fiecare cartier; creşe, grădiniţe şi şcoli moderne şi sigure; locuri de joacă sigure şi curate, dar şi trotuare accesibile pentru mame şi copii; siguranţă şi ordine publică; mai mult verde, mai puţină poluare: în fiecare cartier, construim grădini urbane comunitare dedicate membrilor comunităţii; oprim depozitările ilegale de deşeuri.  Avem multe de reparat, de continuat, de făcut pentru sectorul nostru. Iar votul vostru este mai presus de orice negociere politică.  Angajamentul meu şi al echipei PMP Sector 1 este ca cel mai bogat sector al Municipiului Bucureşti trebuie să îşi recape statutul de Capitală a Capitalei!”, a completat Ioana Constantin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite