Politică

articolul anterior articolul urmator

Iohannis: Îmi doresc ca Moldova să fie legată de restul ţării prin autostradă şi prin cale ferată

2
21 Nov 2019 19:14:25
Autor: News.ro
Iohannis vrea să trimită PSD în Opoziţie FOTO Mediafax
Iohannis vrea să trimită PSD în Opoziţie FOTO Mediafax

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galaţi, la un eveniment electoral, că îşi doreşte ca Moldova să fie legată de restul ţării printr-o autostradă, însă pentru asta "trebuie să votăm, să muncim, să trimitem PSD în Opoziţie" pentru multă vreme de acum încolo.

Klaus Iohannis a declarat că îşi doreşte ca Moldova să fie legată de restul ţării printr-o autostradă şi prin căi ferate.

"Îmi doresc ca Moldova să fie legată de restul ţării prin autostradă, prin cale ferată şi aici să vină investitori, să creeze locuri de muncă bine plătite. Nu-mi mai doresc ca românii să se simtă inferiori celor din Europa de vest. România poate să ajungă la nivelul la care putem spune că e la aceeaşi treaptă de dezvoltare ca şi ţările pe care le considerăm mai dezvoltate acum. Dar pentru asta trebuie să votăm, să muncim, să trimitem PSD în Opoziţie. PSD trebuie îndepărtat de la butoane pentru multă vreme", a spus Iohannis.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

anti/propagandişti
21.11.2019, 20:36:59

De la dorinta la putință,e cale lunga!

Vasile Naftuli
21.11.2019, 21:34:51

„Îmi doresc ca Moldova să fie legată de restul ţării prin autostradă şi prin cale ferată”, domnule președinte Moldova este legată de restul țării prin cale ferată de mai bine de 100 de ani prin mai multe puncte de trecere a „granițelor” dar acum, prin procesul de „democratizare” a procesului de conducere, scăderii bazei de impozitare pentru formarea bugetuli (numai cei 5 000 000 de cetățeni români buni de muncă plecați din țară ce impozit ar fi adus) și deloc de neglijat hoția și corupția la nivel înalt, arată ca „democrația” după 30 de ani, dezastruos.

Modifică Setările