Iohannis: Învingători şi strălucitori în sport şi teatru, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru, prin dispariţia lor neaşteptată, ne lasă de azi mai săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa pierderea lui Ivan Patzaichin şi a lui Ion Caramitru,Foto: Arhivă
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dupa pierderea lui Ivan Patzaichin şi a lui Ion Caramitru,Foto: Arhivă

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, că este o zi tristă pentru România, pentru că ne-am despărţit de doi dintre cei mai iubiţi români. „Învingători şi strălucitori în sport şi teatru, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru, prin dispariţia lor neaşteptată, ne lasă de azi mai săraci,”, a mai spus şeful statului.

„Astăzi este o zi tristă pentru ţara noastră. Ne despărţim de doi dintre cei mai iubiţi români. Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat. Învingători şi strălucitori în sport şi teatru, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru, prin dispariţia lor neaşteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolaţi doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea şi eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanţe familiilor şi celor dragi pentru pierderea suferită!”, a scris Klaus Iohannis, pe pagina oficială de Facebook. 

Actorul Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, a murit duminică la 79 de ani la Spitalul Elias unde era internat la din cauza unor probleme de sănătate

Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani tot la spitalul Elias din Capitală, unde a fost internat în ultimele trei luni.

Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că „Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite