Iohannis anunţă că organizează o dezbatere fără Dăncilă: Va fi pe placul românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iohannis anunţă că organizează, marţi, o dezbatere, alături de politolog​i, formatori de opinie, jurnalişti: Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă că va organiza o dezbatere, marţea viitoare, alături de politologi, formatori de opinie şi jurnalişti. "Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor", spune el.

Iohannis a spus că înţelege nevoia şi dorinţa de a a avea dezbateri în a doilea tur de scrutin. În acest context, el a anunţat pentru săptămâna viitoare, marţi, o debatere la care vor fi invitaţi să dezbată alături de preşedinte politologi, formatori de opinie, jurnalişti.

"Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor", promite Klaus Iohannis.

„Au fost ani complicaţi pentru România şi cred că pot să spun că am reuşit în aceşti ani, cu toate că a guvernat PSD, să ţin România pe linia euroatlantică şi, sincer, mi-aş fi dorit să am ocazia să lcurez cu un guvern care lucrează pentru români“, a declarat Iohannis, marţi, în timpul unei întâlniri faţă în faţă cu jurnaliştii. 

Citeşte şi:

VIDEO Iohannis: Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD prin acceptarea dezbaterii cu Dăncilă

Iohannis dezvăluie cum a ajuns să o numească pe Viorica Dăncilă premier: Mi s-a prezentat o doamnă din PSD

Klaus Iohannis a dezvăluit câte case are: Nu sunt şase

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite