Iohannis, atac la PSD: Codul Fiscal a fost modificat de mai multe ori decât zilelele anului trecut. O contraperformanţă rarisimă. Reacţia PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, din nou, guvernarea PSD, precizând că măsurile anunţate în programul de guvernare au rămas simple promisiuni. Şeful statului a spus că guvernanţii au modificat mai des Codul Fiscal decât numărul total al zilelor de anul trecut.

„România are nevoie mai mult ca oricând să revină la realism şi la dialog fundamentat, la echilibru şi responsabilitate în privinţa deciziilor. În afaceri, ca şi în politică, promisiunile trebuie să fie urmate de rezultate. Am văzut celebrul program de guvernare al PSD, unde pe hârtie apar sute de kilometri de autostradă, investiţii, dar în fapt au rămas doar promisiuni", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul şedinţei plenare a Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Şeful statului a reproşat că Guvernul a modificat de sute de ori legislaţia fiscală, îngreunând astfel lucrurile pentru oamenii de afaceri.

„Nu există în acel program de guvernare vreo referire la sutele de modificări din legislaţia fiscală, care, putem spune elegant, că au afectat economia sau care au dat peste cap planurile de afaceri. Şi dacă vorbim de sutele de modificări nu este o chestiunie simbolică. Codul Fiscal a fost modificat de mai multe ori decât zile ale anului trecut, ceea ce este o contraperformanţă rarisimă şi sunt convins că aţi avut mult de lucru să rămâneţi updated", a mai spus preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, susţine că preşedintele Klaus Iohannis, care nu a făcut nimic timp de cinci ani, atacă PSD „pentru că face lucruri bune pentru români şi pentru România“. „Interesele cui le susţineţi?”, i-a transmis Fifor lui Iohannis, explicând că abrogarea OUG 114, numită de şeful statului „accident de decizie”, nu este în interesul românilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite