Iohannis ceartă partidele de Opoziţie. „Mi-ar fi făcut plăcere ca la întrebarea pusă fiecărui grup din opoziţie «Aţi vorbit cu ceilalţi?» măcar unii să răspundă da“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a taxat faptul că PNL şi USR nu s-au pus de acord înainte de consultările pentru desemnarea premierului. Iohannis spune că i-ar fi plăcut ca la întâlnirea de la Cotroceni măcar unul dintre partidele de Opoziţie să fi răspuns afirmativ atunci când le-a întrebat dacă au discutat între ele.

"Când am făcut consultările, teoretic puteam să chem doar coaliţia majoritară. Nu am făcut aşa, am vrut să cunosc opinia tuturor partidelor din Parlament. Recunosc că mi-ar fi făcut plăcere ca la întrebarea pusă fiecărui grup din opoziţie "Aţi vorbit cu ceilalţi?" măcar unii să răspundă da", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

El a făcut aceste declaraţii după întâlnirea anuală pe care a avut-o cu şefii misiunilor diplomatice acreditaţi la Bucureşti.

Klaus Iohannis a motivat  desemnarea Vioricăi Dăncilă prin faptul că nu putea ignora majoritatea parlamentară. Întrebat dacă a acceptat propunerea PSD de frica să nu fie suspendat, Iohannis a răspuns: „Nu mi-a fost şi nu-mi este teamă de suspendare“. Şeful statului a lăudat protestele de sâmbătă şi a cerut un Guvern fără penali.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite