Iohannis, comparat cu Putin de Mihai Fifor: Putin organizează anual o „dezbatere”  în care întrebările sunt trimise dinainte şi atent selectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a publicat un mesaj în care îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu Vladimir Putin, un lider politic controversat pentru faptul că de aproape 20 de ani conduce Rusia cu o mână de fier.

„În 2018, în campania pentru alegerile prezidenţiale, Vladimir Putin nu a participat la nicio dezbatere cu contracandidaţii săi. Exact ca Iohannis! În fiecare an, Putin organizează o „dezbatere” cu cetăţenii, în care întrebările sunt trimise dinainte şi atent selectate. Exact cum face Iohannis în această campanie”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 

Secretarul general al PSD subliniază că preşedintele Rusiei este cel care selectează jurnaliştii pentru confeirnţele de presă. „Tot la sfârşit de an, Putin face o „dezbatere” maraton cu jurnaliştii. Dintre cei peste 1.700 de ziarişti, doar doi-trei sunt de la presa internaţională. In rest intră doar cei aleşi pe sprânceană de Kremlin. Exact ca la marea dezbatere de azi a lui Iohannis.Nu vă întreb, prin urmare, câte asemănări sunt între Putin şi Iohannis. Vă întreb altceva: există vreo deosebire?”, a completat Fifor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite