Iohannis: Cred că Tăriceanu va reveni în PNL. Ar fi rezonabil să fie reprimit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marţi, la emisiunea „Evenimentul Zilei“, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar putea reveni în rândul liberalilor, însă a avertizat că ar fi puţin probabil ca acesta să deţină o funcţie importantă.

„Există această posibilitate şi cred că va reveni în PNL, nu văd ce ar face în politică o persoană singură care nu reprezintă nici măcar un grup de politicieni. Cred că ar fi rezonabil să fie reprimit, în măsura în care trecem peste această sincopă“, a spus Iohannis.

Pe de altă parte, el a subliniat că, deşi Tăriceanu se bucură încă de simpatie în formaţiune, ar fi greu de imaginat că ar putea obţine, odată cu revenirea în PNL, o funcţie importantă.

„Mă gândesc că mai sunt câţiva care îl simpatizează, dar să revină în partid pe o funcţie importantă, nu cred că se va întâmpla acest lucru. Toată lumea a fost dezamăgită, nu îmi pot imagina în ce conjunctură ar putea să revină pe o funcţie importantă“, a conchis prim-vicepreşedintele PNL.

Citeşte şi:

Tăriceanu se vrea înapoi în PNL: Nu am trădat PNL. Sunt revoltat de atitudinea lui Antonescu. Este nevoie de un Congres extraordinar

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, le transmite o scrisoare deschisă foştilor săi colegi liberali, prin care arată că actuala conducere, sub tutela lui Crin Antonescu, este deficitară, de aceea este nevoie de un Congres extraordinar care să schimbe politica PNL.

Tăriceanu vrea vacanţă pentru aleşi în campania electorală. Liberalii spun „Nu“

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a propus colegilor săi din Camera Superioară a Parlamentului să urmeze modelul deputaţilor şi să suspende lucrările în campania electorală dinanitea alegerilor europarlamentare. Foştii săi colegi liberali nu sunt de acord.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite