Iohannis, despre filmarea cu Vela pe o terasă unde nu se respectă regulile anti-Covid: „Cine nu respectă restricţiile să suporte consecinţele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură Digi24
FOTO: Captură Digi24

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, referitor la imaginile cu fostul ministrul de Interne Marcel Vela într-o cafenea din Capitală unde nu se respectă restricţiile impuse, că toată lumea trebuie să respecte normele, de la şeful statului, la membrii Guvernului sau parlamentari. El a adăugat că persoanele publice trebuie să fie exemple pozitive şi nu negative, iar cine nu respectă restricţiile trebuie să suporte consecinţele.

„Cred că toată lumea trebuie să respecte restricţiile, începând de la preşedinte, la membrii Guvernului, parlamentari ş.a.m.d. Cine nu respectă normele şi restricţiile să suporte consecinţele şi cred că, şi cu asta vreau să închei, cred că este foarte important ca persoanele publice să dea exemple pozitive şi nu exemple negative. Trebuie să ne însuşim noi prima dată respectarea legii, dacă ne dorim ca şi cetăţenii simpli să respecte aceste legi”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat miercuri la Dăbuleni cum comentează imaginile cu Marcel Vela în acea cafenea.

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, a fost surprins marţi seară la o terasă în Bucureşti unde nu se respectau măsurile anti-COVID, chiar în seara zilei în care rata de infectare a depăşit 6 la mie.

Marcel Vela a reacţionat după ce a fost filmat la o terasă cu pereţi pe toate laturile şi a declarat că terasa avea acoperişul rabatat.

„Eu susţin respectarea tuturor regulilor şi le şi respect”, a explicat  Vela.

   Citeşte şi:

Marcel Vela, la o terasă unde nu se respectă regulile anti-COVID 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite