Iohannis, declaraţie de presă la ora 12.15. Preşedintele i-a chemat la raport pe Vela şi Orban după acordul MAI- BOR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis discută miercuri, de la ora 12:30, cu premierul, cu mai mulţi miniştri şi cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Raed Arafat măsurile luate ca urmare a prelungirii stării de urgenţă. Înainte de întâlnirea cu miniştrii, preşedintele va susţine o declaraţie de presă pe tema acordului dintre MAI şi BOR.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 15 aprilie a.c., ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile care se impun în contextul prelungirii stării de urgenţă cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Finanţelor Publice, Vasile Cîţu, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

La finalul şedinţei, preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă.

Întâlnirea are loc în condiţiile în care preşedintele a anunţat cu o zi în urmă prelungirea stării de urgenţă, decizie puternic contestată de opoziţie, care ameninţă că nu va aviza în Parlament decretul prin care este instituită starea de urgenţă.

De asemenea, Guvernul urmează să aprobe rectificarea bugetară.

Discuţiile de la Palatul Cotroceni se desfăşoară şi pe fondul criticilor vehemente generate de anunţul ministrului de Interne Marcel Vela privind acordul MAI - BOR pe tema organizării acţiunilor din noapte de Înviere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite