Politică

articolul anterior articolul urmator

Iohannis îi îndeamnă pe români să iasă la vot: De cei care vor câştiga depinde ca şcoala şi spitalul să fie modernizate, drumurile reparate şi traficul rezolvat

5
25 Sep 2020 13:44:33
Autor: Dan Anghel
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj video în care îi îndeamnă pe români să iasă la vot la alegerile locale de duminică şi să respecte măsurile de protecţie la secţiile de votare, cum ar fi purtarea măştii, respectarea distanţei şi dezinfectarea mâinilor. Videoclipul postat pe pagina de Twitter a şefului statului este compus din colaje de la conferinţa de presă pe care a susţinut-o miercuri preşedintele.

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm responsabilitatea administrării comunităţilor noastre. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câştiga depinde ca şcoala şi spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate şi problemele de trafic rezolvate. Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esenţă se rezumă la purtarea corectă a măştii de protecţie, păstrarea distanţei, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor şi dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secţiile de votare este redus la minimum. De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeţi la vot în număr cât mai mare şi alegeţi-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea oraşului sau a comunei în care trăiţi”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat pe pagina de Twitter a şefului statului. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

leuldinpanjshir99
25.09.2020, 14:40:52

Aia care nu voteaza sa nu se planga apoi cand vor vedea rezultatele. Ca nu ajuta la nimic comentariile tardive pe forumuri sau pe Facebook. Ce, ar vrea ca aia care se duc la vot sa voteze cum vor ei? In timp ce ei stau prin cluburi, parcuri sau mall-uri?

-1 (3 voturi)
Tagetes
25.09.2020, 15:37:55

Moartea la comanda sefului: aprilie2020: Spalati-va pe maini si stati in casa ...ca altfel muriti! septembrie 2020: Mergeti la vot...votati penele ...iesiti din casa ca nu muriti! octombrie 2020: ati votat ca dracu ...stati in casa pana in decembrie ...intre timp ma mai gandesc. ianuarie 2021: am hotarat ...tampiti sau muriti ...la libera alegere!

-4 (8 voturi)
Ionel Niculaie
25.09.2020, 16:06:33

Votul este o îndatorire, o obligație morala a cetățeanului asumat și exprimat tocmai pentru a-i facilita un trai decent, respectarea legilor din arealul habitativ și a-i oferi speranța ca aceste lucruri vor fi respectate. Acum ca noi am fost iluzionati(sa nu spunem altfel) timp de-atâția ani(și ori) nu presupune sa ne umplem de lehamite, când tocmai se zărește o Luminița la un capăt de tunel(cum spunea cineva, odată, mai in gluma sau mai in serios). Nici “îndrumările”- cu ăștia ori cu ceilalți- nu e musai sa fie ascultate, ce e musai însă e ca votul nostru sa se-nedrepte tocmai împotriva celor ce ne-au înșelat asteptarile atât amar de vreme! Și-i cunoaștem cu toții. Nu va place USR, nu va place PNL, nici o problema! Un vot însă trebuie exprimat și sunt atâția candidați independenți neimplicați in mizeria” politicianista”, atâtea alte soluții... Votați ca mai apoi sa nu regretați. Bafta!

-10 (10 voturi)
Vasile Marcus
25.09.2020, 16:27:15

Hai bre...matale nu mai stii de gluma...auzi la el...trai decent... Breee....matale mergi la vot ca sa aiba alesii trai imbelsugat...vile cu piscine si afaceri. Si mi se pare normal...i-ai votat...plateste-i... In 30 de ani, cind vreodata ca urmare a votului ai dus-o mai bine ? In 30 de ani, intotdeauna, ei au dus-o tot mai bine ca urmare a votului.

-1 (3 voturi)
Ionel Niculaie
25.09.2020, 16:51:42

Bine mai Vasile, și-acușica ce ma sfătuiești sa fac? Sa ma opresc? L-ai văzut pe Irinel columbeanu, ce leu a fost și ce jav..a ajuns? Asta se va întâmpla cu mulți. Acum ca s-a înființat un partid serios in diaspora voi vota cu ei. Măcar așa știu ca nu dau votul meu unor oameni “de meserie” politicieni. Are you with me?

-4 (4 voturi)
Modifică Setările