Politică

articolul anterior articolul urmator

Iohannis insistă: Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile

56
12 Nov 2019 16:31:05
Autor: Radu Eremia
Klaus Iohannis şi Ludovic Orban nu vor ca preşedintele României să meargă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / George Călin
Klaus Iohannis şi Ludovic Orban nu vor ca preşedintele României să meargă la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că rămâne la ideea că nu va veni la nicio dezbatere cu Viorica Dăncilă, însă e deschis la discuţii cu societatea civilă şi jurnaliştii.

„Împreună am reuşit să ţinem piept PSD, partidul care a asaltat toate instituţiile statului. Şi doar împreună vom reuşi să câştigăm definitiv această luptă pentru România. Votul pe care mi l-aţi acordat în primul tur al alegerilor este o confirmare a încrederii pe care o aveţi în mine. Dar Preşedintele nu poate reconstrui singur o ţară, de aceea este mare nevoie de fiecare dintre voi, de implicarea voastră. Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetăţenii, cu jurnaliştii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin ţară, să mă întâlnesc cu oamenii şi voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate şi unitate, cu susţinerea majorităţii românilor”, a scris pe Facebook preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a subliniat că nu va merge la nicio dezbatere cu Viorica Dăncilă pentru că aceasta a guvernat împotriva românilor.  „Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democraţia, după ce a sfidat sistematic valorile şi principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în faţa corupţilor şi penalilor în toţi aceşti ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD şi care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate şi să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, a completat Klaus Iohannis. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

56 Comentarii

Brown Paul
12.11.2019, 16:34:55

Johannis PRESEDINTE!! Partidele marxist-comuniste Niste grupuri mafiote Ce-s foarte bine-organizate Şi putred, putred de bogate. Sunt bube mari pe trupul ţării Şi culmi ale neruşinării, Iar Ciuma Rosie, de la-nfi'nţare, E buboiul cel mai mare. Cum spun românii la proteste, Că PSD-i o ciumă El ciuma roşie ne este. Gandul meu să îi ajungă Şi buba-rea să îl străpungă, Să se topească-n chin şi vai, Precum zăpada-n luna mai Şi dintr-o dată să dispară, După chinuri şi turbare, Să cadă veşnic în uitare Să facă fericită-o ţară!

+5 (11 voturi)
Sorin Constantin
12.11.2019, 16:44:46

Iohănnel nu are dreptate cînd zice că așa și pe dincolo, madam Dăncilă nu a decis nimic, ea doar a semnat ce i-a cerut daddy, că dragostea apă nu se face...Și dacă Dănciloaia îl va invita pe Iohănel într-o sîmbătă la Sibiu, pe unde își face week-end-urile Iohănel de obicei ? Ei ???

-4 (6 voturi)
Brown Paul
12.11.2019, 16:36:43

Ciuma rosie de "stânga", Ia și cu lopata, ia și cu galeata. Ia și cu stânga, ia și iar ia! Hai pă la noi, pă la Teleorman, Frumos fură cucii bălani, Fură cuci cei rosi dă seacă, Fură până li se-apleacă, Fură ca la un dujman, Dă pică jos dă pă cal! Fură, fură cucule, Pupa-ți-aș aripele, Fură cuci rosi in zi cu soare, Fură noaptea pă răcoare, Fură soare, fură lună, Fură sat, fură comună! Până ramana doar în izmene, Fură bani, fură mașine, Fură casa dă sub tine. Fură porcu` din coteț, Fură drum, fură județ! Fură cucu la partid, Fură mult , fură rapid, Și-n guvern fură dă stinge, Dă el nimeni nu s-atinge. Fură cucu-n parlament, Riguros și competent. Fură iarnă, fură vară, Fură tot ce prinde-n țară. Fură cucu tot așa, Fură pân` Rahova. Mă!

+1 (11 voturi)
Stefan din Nord
12.11.2019, 16:42:50

A guvernat impotriva romanilor marind anual pensiile salariile alocatiile dand gratuitati studentilor la calatoriile CFR ,scutind de impozitare munca IT-stilor etc Asta in timp ce Werner si partidul lui nu conteneau sa puna talpi acestor masuri de ridicare a nivelului de trai

-4 (12 voturi)
TheErrorIsT
12.11.2019, 16:49:02

Eu vreau sa vad dezbatere pe programul tau si al ei de tara pentru urmatorii 5 ani, sa vad cum argumentati si dezbateti ideiile alea putine pe care le detineti amandoi, ca timp de 5 ani nu ai dat un interviu la vreo televiziune sau ziar. Citit de pe foaie si scris pe facebook... calitatile astea le aveti amandoi.

-1 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (56)

Modifică Setările