Politică

articolul anterior articolul urmator

Iohannis se întâlneşte la Cotroceni cu primarul Capitalei. Preşedintele are programată şi o întâlnire cu voluntarii SMURD şi cu studenţi medicinişti

4
5 Dec 2020 11:03:03
Autor: News.ro

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte sâmbătă, la Cotroceni, cu primarul Capitalei Nicuşor Dan, Iohannis are programată şi o întâlnire cu voluntarii SMURD şi cu studenţi medicinişti voluntari.Pe agenda preşedintelui Iohannis pentru ziua de sâmbătă figurează ”întâlnire cu Primarul General al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan”.

Nicuşor Dan s-a întâlnit la Cotroceni cu preşedintele şi înaintea alegerilor locale, pentru a discuta problemele Bucureştiului, la acel moment, Administraţia Prezidenţială transmiţând că preşedintele a apreciat că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente la nivelul Capitalei

De asemenea, de la ora 17:00, preşedintele Klaus Iohannis are o întâlnire cu voluntarii SMURD şi studenţi medicinişti voluntari, la Detaşamentul de Pompieri „Mihai Vodă”, Bucureşti.

La finalul întâlnirii, preşedintele va face o declaraţie de presă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Edmond Wolf
5.12.2020, 11:17:07

Și, în afară de milogul de primar, mai merge cineva la această întâlnire? Ah, da. E posibil să meargă și smurdiștii că altfel îi dă Arahat afară. Bă, se pricepe la toate acest destept de la Cotroceni. La coronavirus, la fraudat alegerile, la speriat populația, etc. Să-l facem președinte pe viață.

-2 (2 voturi)
imsi imsi
5.12.2020, 11:22:41

joianis ii n campanie electorala ! Incearca acum sa i convinga pe pompieri sa i voteze partidul.

-8 (8 voturi)
Dobrican Felician
5.12.2020, 11:28:59

Sa vedem daca are cineva curaj sa-l amendeze pentru continuarea campaniei electorale.

Andrei Tirighie
5.12.2020, 13:28:30

în președinte este speranța de a i se spune lui nicușor că degeaba livrează apă caldă la 30 grade în calorifere și că ar fi mai bine să o sistează cu totul. ne-ai tras-o, nicușoare. ne-ai tras-o bine. și nu ne mai spune de avarii,avaria este când nu ai deloc, nu când ai în bătaie de joc.

-8 (8 voturi)
Modifică Setările