Iohannis, mesaj după protestele din Bucureşti: Următorul pas trebuie să fie al politicienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a publicat un mesaj pe Facebook după protestele din această seară din Bucureşti, unde peste 25.000 de oameni au cerut demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, vicepremierului Gabriel Oprea şi premierului Victor Ponta.

„Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mişcare de stradă, care vine din dorinţa oamenilor de a le fi respectate condiţia şi demnitatea. Am înţeles că se cere şi se aşteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-şi asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă.”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Mesajul a venit în timp ce aproximativ 25.000 de oameni manifestau în faţa primăriei Sectorului 4 şi cereau demisia edilului Cristian Popescu Piedone, pe car îl consideră responsabil moral pentru tragedia din clubul Colectiv, unde 32 de oameni au murit în urma unui incendiu.

Protestatarii s-au strâns iniţial în Piaţa Universităţii, şi au realizat un marş în cadrul căruia au mai trecut prin faţa Guvernului, a Ministerului de Interne şi a Palatului Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite