Iohannis, nou atac la adresa PSD: Le cer guvernanţilor să revină cu picioarele pe pământ. La PSD vedem încercarea permanentă de a găsi vinovaţii de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat, marţi seară, PSD şi Guvernul Dăncilă pentru măsurile luate în ultimele luni şi pentru faptul că social-democraţii s-au lansat în numeroase critici la adresa multinaţionalelor şi a Băncii Naţionale a României.

„Guvernul a schimbat peste noaspte regimul fiscal pentru unele din cele mai importante domenii“, a declarat Klaus Iohannis, referindu-se la OUG 114, ordonanţă prin care sunt impuse noi taxe. „Le cer guvernanţilor să revină cu picioarle pe pământ. Să înceteze experimentele fiscale  La PSD vedem încercarea permanentă de a găsi vinovaţii de serviciu: ba sunt companiile multinaţionale, ba BNR“, a completat şeful statului. 

Preşedintele României a criticat Guvernul şi pentru faptul că, deşi e sfârşitul lui ianuarie, nu există încă un proiect de buget pentru 2019. „E inadmisibil ca până la finalul lunii ianuarie să nu eixste nici măcar o proiecţie bugetară. Solicit Guvernului să vină cu un buget realist pentru 2019, construit pe baze credibile“, a mai afirmat Iohannis.  

Nu în ultimul rând, şeful statului a subliniat că cetăţenii vor fi cei care vor achita nota de plată pentru toate măsurile controversate ale PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite